Rolig bild för kategori: 18 års presenter

Roliga 18-årspresenter

Äntligen är 18-årsdagen här! Det är nu man blir myndig, man får gifta sig och köpa tobak och alkohol på vissa ställen, man får rösta och ta körkort. Stora förändringar alltså. Säg välkommen till vuxenlivet med någon av de bästa och roligaste 18-årspresenterna! (till både tjej & kille)

Magnetisk posterhängare

Magnetisk posterhängare

Häng enkelt upp posters med denna magnetiska posterhängare. En smidig lösning för att få upp något på väggen i den första lägenheten. Träpaneler med starka magneter håller upp postern utan att skada den. Passar alla posters i A1-format.

Spikebuoy till spikeball

Spikebuoy till spikeball

Älskar din polare som snart fyller 18 att spela spikeball med kompisgänget? Ge bort till den 18 årige killen eller tjejen som vill ta spelet till nya, våta höjder. Spikebouy har smarta flöten som gör att spelet kan tas med i vattnet när solen strålar för varmt uppe på land.

18-årsballonger

18-årsballonger

Det är en stor dag när man blir myndig. Gör festen extra minnesvärd och festlig med stora, silverfärgade 18-årsballonger. Ballongerna blir 86 cm höga när de är uppblåsta och kan fyllas med helium eller vanlig luft. Relaterat: Se fler roliga ballonger

Icebar med middag för två

Icebar med middag för två

Nu när man är myndig får man äntligen dricka på pub. Bjud ut den nyblivna 18-åringen på en unik första barupplevelse på Icebar i hjärtat av Stockholm. Njut av en iskall drink omgiven av cool iskonst följt av en valfri varmrätt.

Prova på poledancing

Prova på poledancing

Ge bort en unik upplevelse som en rolig 18-årspresent. Poledancing är ett riktigt utmanande träningspass, men den här kursen är uppbyggd för nybörjare och leds av professionella instruktörer. Kursen finns tillgänglig i fem olika städer.

Kombinerad chips- och dippskål

Kombinerad chips- och dippskål

Dagens i-landsproblem: att hantera både chips- och dippskålen och skicka dem båda fram och tillbaka mellan de sugna. Till och med detta problem går att lösa, med en smidig skål utformad just för detta ändamål. En både skojig och praktisk present till vännen som just börjat samla på sig egna saker.

Discar till discgolf

Discar till discgolf

Oavsett om det är första gången discarna ska kastas eller om det är till en rutinerad spelare 18-årspresenten ska ges till är detta set med discar till discgolf en uppskattad present till aktiva ungdomar. Innehåller discar av typen putter, midrange och fairway driver.

Drinkspel Buzz Wire

Drinkspel Buzz Wire

18-årsfesten har börjat, fram med det första drinkspelet! Dra öglan över figuren utan att nudda den, när den nuddas tar man en shot ur ett av de medföljande glasen. Det är klurigt nog till en början, men när alla fått i sig några shots var? Då är koordinationen som sämst och skratten som högst.

Slackline – gå på lina

Slackline – gå på lina

Fäst linan mellan två träd eller andra stabila föremål, sedan är det bara att börja balansera. En smidig lösning för den aspirerande akrobaten, och en bra början på en lång övning. Att gå på lina är nämligen mycket svårare än man tror när man bara tittar på.

Mini Beer Pong

Mini Beer Pong

När det är dags för 18-årsfest kan man äntligen testa på de alkoholbaserade partyspelen. Men standardvarianten av Beer Pong tar mycket plats och kan bli kladdigt. Denna minivariant är både smidigare och kommer med sitt egna lilla bord på nästan 70 cm.

Scroll to Top