Roliga doppresenter exempelbild
Roliga doppresenter exempelbild

Roliga doppresenter

Säg välkommen till världen till den lilla bebisen med en rolig doppresent. Här hittar du presenter som gör både barnet och föräldrarna glada, saker att pryda barnrummet med och praktiska saker som underlättar i livets första skeden.

Barnryggsäck med vattenflaska till dop

Barnryggsäck med vattenflaska

Att bära med sig sina egna saker är roligt för små barn, och hjälper dem att lära sig att ta ansvar för sina saker redan i tidig ålder. Den fina ryggsäcken med rävmotiv är perfekt att ta med på små utflykter, och stålflaskan har ett smidigt sugrör som gör det enkelt att ta en slurk då och då.

Dopfilt och snuttekanin

Dopfilt och snuttekanin

Vill du ge en fin doppresent som kan börja användas av bebisen direkt kan du ge bort denna fina mineralgröna babyfilt och den tillhörande snuttekaninen Bonnie. Med de här två kan det lilla livet hålla sig både varmt och tryggt även när den sover ifrån mammas trygga armar.

Dopservis i tre delar

Dopservis i tre delar

Middagen är som trevligast när hela familjen är samlad. Låt den nyaste familjemedlemmen vara med vid bordet med sin egen fina lilla servis, komplett med tallrik, skål och mugg. Tallriken och skålen har en silikonring som suger fast dem på bordet och gör det lättare att äta.

Badcape för bebisar

Badcape för bebisar

Badet är avklarat och bebisen är torkad. Det känns som att det fattas något … Just det, en mysig badcape att linda in lillen i! Denna cape med gulliga öron är tillverkad i 100 % bomull och otroligt mysig att vara omsvept av efter ett varmt bad.

Elefant från Kay Bojesen

Elefant från Kay Bojesen

I princip alla barn älskar djur. När du vill skicka en rolig doppresent är det ju roligt om det är något som kan hänga med en stor del av livet. Denna fina elefant från Kay Bojesen är tillverkad av ljus ek och har en snabel och ben som går att justera.

Ask för tänder

Ask för tänder

Att tappa mjölktänderna är en stor sak när man är liten. Ge bort en fin tandask i doppresent, så har barnet ett säkert ställe att förvara de tappade tänderna på. Vem vet, kanske byts de ut till pengar i asken under natten av en viss liten fé?

Fotoalbum

Fotoalbum

Överraska familjen som precis fått utökning med ett fotoalbum där bilder på den nyaste familjemedlemmen kan samlas ihop. Den fina framsidan gör att man dessutom kan ha den framme som inredningsdetalj. Innehåller 30 sidor svart fotopapper.

Apa från Kay Bojesen

Apa från Kay Bojesen

Sluta apa dig, köp en apa från Kay Bojesen att ge i doppresent istället. De små miniaporna är bara 10 cm höga, men är tillverkade i hållbar ek. Till skillnad från plastleksaker som kommer och går är de här både söta leksaker och fina inredningsdetaljer för barnrummet på samma gång som håller länge.

Badkit för bebis

Badkit för bebis

Åh, så härligt med ett alldeles lagom varmt bad för den lilla bebisen. Hur kan det bli bättre? Med det här badkitet för bebisar såklart! Badkitet innehåller en badcape i 100 % bomull, mjukgörande babyolja och en hjärtformad babyborste.

Trähunden Tim från Kay Bojesen

Trähunden Tim från Kay Bojesen

Duktig vovve! Det är bra för barn att växa upp med en hund eller andra djur, men det funkar ju inte alltid. Med trähunden Tim får man fint sällskap och dekoration utan skötseln som kommer med en riktig hund. Hunden är tillverkad i rökt ek och är 7,5 cm hög.

Scroll to Top