Rolig bild för 60 års presenter

Roliga 60-årspresenter

Mindre än ett decennium kvar innan pensionen! Fira med en rolig 60-årspresent till gubben eller gumman som varit med ett tag nu. Här hittar du ett urval av de skojigaste presenterna att ge vid det högtidliga tillfället.

Skärgårdstur med lunch

Skärgårdstur med lunch

Bjud med den nyblivna 60-åringen på en mysig tur i skärgården med tillhörande lunch. Turen går i antingen Stockholm eller Göteborg beroende på tiden på året. Under turen berättar en guide spännande fakta och historier om den svenska skärgården.

Ståupp-komedi med middag

Ståupp-komedi med middag

Bjud på en middag där många skratt väntar! Denna upplevelse består av en trerätters middag som kan avnjutas under den fyra timmar långa sessionen med roliga komiker. Om det 60-åriga födelsedagsbarnet aldrig varit på en ståupp-komedi förr kanske du skapar ett nytt fan med denna present.

Sveriges bästa restaurangbesök

Sveriges bästa restaurangbesök

Ge bort en middag för två som rolig 60-årspresent. Om den andra är personens partner eller du själv får du avgöra. Välj mellan 16 olika restauranger i ett urval av städer och se fram emot en kulinarisk upplevelse ni sent ska glömma.

T-shirt Gubbjävel (skämtpresent till 60+)

T-shirt Gubbjävel

När man fyller 60 finns det en finns typ av män som officiellt blir en gubbjävel. Utmärk detta ögonblick med en T-shirt som tydligt visar omvärlden vad det är som gäller. Förhoppningsvis är det med glimten i ögat du ger bort den, annars ge presenten och spring snabbt därifrån.

Kaffelikörchoklad från Anthon Berg

Kaffelikörchoklad från Anthon Berg

Vissa kombinationer funkar bara. Men kaffe, likör och choklad blandat i ett? Jo, det är faktiskt riktigt gott! Asken innehåller 16 flaskformade praliner i fyra olika smaker, och är en smakrik present till alla gottälskande 60-åringar på födelsedagen.

Hopfällbar pall

Hopfällbar pall

När man kommer upp i åren så behöver man sätta sig ner och vila en stund regelbundet. Därför kan du ge en unik present som dessutom är praktisk som 60-årspresent. Pallen är väldigt platt och enkel att bära med sig, och allt man behöver göra är att skruva upp den så har man snabbt en sittplats.

Fingertränare

Fingertränare

Det är viktigt att hålla igång kroppen, även de mindre delarna som fingerstyrkan. Ge en liten men viktig gåva som hjälper mottagaren att hålla händerna igång. Stoppa fingrarna i hålen och spänn ut. Den enkla träningen kan göra större skillnad än du tror och kan utföras var som helst.

Fågelmatare till fönster

Fågelmatare till fönster

Att titta på fåglar är både roligt och rogivande, särskilt på nära håll. Ge bort en fågelmatare som enkelt fästs på fönstret med hjälp av sugkoppar så kommer fåglarna på eget bevåg. Det blir enkel underhållning för mottagaren samtidigt som man hjälper fåglarna under den kalla vintern.

Röklåda till grill

Röklåda till grill

Här är en rolig present till 60-åringen som älskar att grilla – en röklåda att lägga i grillen för att få till den där riktigt rökiga läckra smaken man vill åt. Röklådan kan användas i både traditionella kolgrillar och i gasolgrillar.

Whiskylåda

Whiskylåda

För många män som närmar sig pensionsåldern finns det inte mycket som är bättre än att sitta i lugn och ro och avnjuta en whisky. Med den här presentlådan kan du se till att den stunden blir ännu bättre. Lådan innehåller godsaker som premiumchips, whiskyfudge och en chokladcigarr.

Scroll to Top