Rolig bild presentkategori: kompis

Roliga presenter till kompis

En sann vän är någon som hänger med i vått och torrt, när det går bra för dig och när det går dåligt. Men en riktig kompis kan man också flumma och skoja med. Här kan du hitta roliga presenter till din kompis som stärker vänskapsbandet, eller bara lockar till sköna skrattanfall och flera skojiga stunder tillsammans.

Rolig kompispresent: Snackslåda från Japan

Snackslåda från Japan

Man önskar ju att man hade råd att bjuda hela kompisgänget på en tripp till Japan. Det är ju tyvärr inte så realistiskt för de flesta av oss, men att ge bort en snackslåda fylld med japanska godsaker är ju inte så illa det heller. Lådan innehåller 11 olika sorters snacks och drycker.

Rolig upplevelse till kompis: Surfing med eFoil

Surfingupplevelse med eFoil

Låt din kompis sväva fram över vattenytan. Brädan i den här senaste surftrenden kräver varken vågor eller vind. Passar för både nybörjare och mer erfarna. Upplevelsen finns på flera platser i Sverige och kan delas på två eller användas helt av en person.

Kompiskryssning: tusen öar

Kryssning Tusen öar

Ge bort en härlig kryssning genom Stockholms vackra skärgård till din kompis. Eller så kan du köpa två, hänga på själv och stärka vänskapsbanden under kryssningens 11 timmar. Njut av utsikten, god mat i restaurangen och ta ett dopp i vattnet när ni behöver svalka av er.

Lyxiga spelkort

Pokerkvällen blir ännu bättre med riktigt snygga och lyxiga spelkort. Oavsett om ni skojar och stimmar under vänskaplig rivalitet eller spelar på blodigt allvar förstärks känslan av de folierade metallic-spelkorten. Välj mellan guldfärgade eller svarta spelkort.

Skämtpresent till kompis: Cock Fighting spel

Cock Fighting spel

Vill du ha med en riktigt rolig present med dig till din flummiga kompis fest finns det få saker som slår det här spelet. Blås upp "redskapen", fäst dem om höften med kardborrebältena och börja fäktas med ... ja, du fattar.

Festpresent till kompis: 30 iskuber av plast

30 iskuber av plast

Åh, så jobbigt när man glömt fylla på isbitsformen, gästerna kommer och drinkarna ska fram! Låt din kompis slippa såna här pinsamma situationer med ett paket med 30 färgglada iskuber av plast som både är praktiska och ger lite extra färg till drinkarna.

Godispresent till kompis: Presentkorg

Godispresentkorg

Svårt att komma på vilken present som skulle vara rolig att ge till din kompis? Godis går alltid hem. Kommer det dessutom i en så här snygg korg inslagen i cellofan blir intrycket så mycket bättre. När godiset är slut så finns alltid korgen kvar att lägga nytt gott i. Innehåller 1,2 kg godis.

Må bra-kort "Du är bästa kompisen"

Må bra-kort "Du är bäst"

Om din kompis känt sig lite nere på sistone så kan denna ask med 50 må bra-kort kanske pigga upp lite. Korten innehåller peppande kommentarer och tänkvärda uppmaningar. Skicka asken till den som behöver lite uppmuntran eller som du bara vill visa lite extra uppskattning.

Personlig solhatt till kompisen

Personlig solhatt

Ge bort en rolig och personlig solhatt till din kompis. Ett bra skydd för solens strålar och dessutom något snyggt att ha på huvudet. Välj själv färg och design eller ladda upp en egen bild som stolt (eller pinsamt) kan visas upp för omvärlden.

Fotoplatta i trä med tryck med foto av dig och kompis

Fotoplatta i trä med tryck

Visa hur mycket du tycker om din kompis genom att ge bort en personlig gåva av ert bästa ögonblick tillsammans. Välj bilden som ska tryckas på denna fina runda fotoplatta i trä. Ett stativ, även det i trä, medföljer.

2024 årskalender

2024 årskalender

Här har du en personlig present till din kompis som varar ett helt år. Välj ut de bästa bilderna med dig, din kompis och de andra i ert kompisgäng och välj design och en eller flera bilder till framsidan och varje månad. Välj mellan stående eller liggande format.

Personlig midjeväska

Personlig midjeväska

En fin väska är alltid bra att ha. Så varför inte ge bort en personlig midjeväska till din kompis? Välj mellan en rosa eller svart variant, och välj mellan olika designmallar och en egen personlig text eller bild. Kan också bäras som axelväska.

Rolig buzzer med ljud och ljus

Buzzer med ljud och ljus

Har ni jobbiga typer som aldrig vet när det är dags att vara tyst i ert kompisgäng? Ge bort denna buzzer till din kompis så kan ni äntligen få tyst på dem. Slå bara på den stora röda knappen så drar ljudet igång och X:et börjar lysa. Även perfekt till frågesporter.

Världens bästa kompis-mugg

Världens bästa kompis-mugg

Muggar kan man aldrig få för många av, särskilt inte sådana som är en gåva från ens bästa kompis. Visa hur mycket du uppskattar din med den här fina vita muggen med texten och röda hjärtan som symboliserar er fina vänskap.

Twister

Det roliga Twister

Är du ute efter en rolig present till din kompis som lockar till många skratt är det få saker som passar bättre än det klassiska spelet Twister. Slå knut på er själva medan ni försöker sätta händer och fötter på rätt prickar utan att tappa balansen. För två eller fler spelare.

Scroll to Top