Barn som har roligt med sin nya present (exempel)
Barn som har roligt med sin nya present (exempel)

Roliga presenter till barn

Om det finns någon som uppskattar roliga prylar så är det barn. Och visst är det något av det bästa som finns att se en ivrig unge slita upp omslagspappret och hoppa upp och ner av glädje? Här hittar du tips på roliga presenter till både små och stora barn.

Maskeraddräkt ninja

Maskeraddräkt ninja

Det här är en rolig present till ett aktivt barn som gillar att smyga runt och attackera när man minst anar det. Dessutom kan du skryta för dina kompisar att du känner en livs levande ninja. Inte illa. Maskeraddräkten finns tillgänglig i tre olika storlekar.

Maskeraddräkt polis

Maskeraddräkt polis

Att texten är på norska och maskeraddräkten liknar en norsk polis spelar ingen roll, att klä ut sig till polis är stencoolt, oavsett land när man är en liten knatte! Komplett med handklovar! Dräkten finns tillgänglig i tre olika storlekar.

Blåsfiskspelet

Blåsfiskspelet

Låt oss presentera den luriga blåsfisken. Det här är ingen vanlig fisk – den skyddar nämligen en hemlig skatt! Och du och dina egna eller dina kompisars barn kan lägga vantarna på skatten. Bara ni är riktigt försiktiga. Klarar ni att stjäla skatten från blåsfisken? En rolig present till barn från fem år.

Lundby dockhusset

Lundby dockhusset

Det här är en rolig present till både barn och vuxna. Att leka med dockhus har blivit allt mer populärt. Kanske tack vare att folk råkar beställa miniatyrmöbler på nätet av misstag och sedan måste placera dem någonstans. Hur som helst innehåller det här setet allt barnen behöver för att sätta igång med dockhuslekandet.

Självlysande uggla

Självlysande uggla

Många barn tycker att mörker är ganska läskigt. Och det gäller särskilt när de ska sova ensamma i sitt rum utan en vuxen. Då kan faktiskt en självlysande uggla, som både funkar som nattlampa och gosedjur vara precis det som behövs. En present som funkar till de flesta barn under fem år.

Naturinspirerat kalejdoskop

Naturinspirerat kalejdoskop

Det här kalejdoskopet är en perfekt present till ett barn som kanske stirrar lite för mycket på skärmar och är ute i naturen lite för lite. Förutom vackra mönster som redan finns i kalejdoskopet går det att lägga in små löv och andra små föremål från naturen för att skapa sina egna mönster.

Pippiservis till dockorna

Pippiservis till dockorna

Det här är en present som passar bra till barn som gillar att leka med dockor. En söt tekanna, koppar, fat och skedar ingår med Pippitema med originalstilen från böckerna. Nostalgiskt för de vuxna, fantasifullt och spännande för barnen. Får det lov att vara en osynlig kaka och en skvätt osynligt te, kanske?

Set med sommarlekar

Det här setet innehåller allt som behövs för en rolig dag i solen och kan användas av hela familjen. En frisbee, boccia, badminton, catch ball (de där kardborregrejerna man har på händerna och en tennisboll) och speedball (boll i snöre med handtag där man håller bollen i rörelse genom att dra.) En perfekt present till en familj med flera barn.

Klosståg i trä till barn

Klosståg i trä

Om du letar efter en present till ett litet barn så är det här klosståget ett säkert kort. Barnet kan dra runt det på golvet och lasta de olika klossarna med hål i precis som det vill. Det tränar upp finmotoriken och tåget fungerar också bra för fantasilekar där gosedjuren får ta en liten åktur.

Glasskiosk för pojke & flicka

Glasskiosk

Det finns två saker som barn brukar älska, enligt vår erfarenhet: glass och att leka affär. Så det här glasståndet är en riktigt rolig present där de får öva på sina försäljningsskills och komma på de konstigaste glassmakerna världen har skådat.

Linbana (för barn)

Linbana

Olika lekplatser hade väldigt olika underhållningsvärde när man var liten. I värsta fall fanns det bara en ful liten häst att sitta på och låtsas att man red över prärien. I två minuter tills det var tråkigt. Men i bästa fall fanns det en linbana. Ge bort en äkta barndomsdröm med den här linbanan man sätter upp i trädgården. Slår gungställningen alla dar i veckan.

Hinderbana för små ninjor

Hinderbana för små ninjor

De här tillbehören är det perfekta komplementet till en barnfamilj där det redan sitter en hinderbana från Slackers Ninja Line i trädgården. Ett tips för att sätta igång barnen är att fråga hur snabbt de egentligen kan ta sig igenom hinderbanan. Se dem slänga sig upp i repstegen och tvärs över det stora klätternätet och skratta åt att du lyckades lura dem till träning utan att de vet om det.

Hinderbana för små ninjor

Hinderbana för små ninjor

Den här klätterbanan är enkel men genial. Med hjälp av ett rep som fästs mellan två träd och olika ringar och handtag får barnen svinga sig fram som Tarzan. Linan är 11 meter lång och setet kan kompletteras med olika tillbehör som gör upplevelsen ännu svårare och roligare. En kul present till aktiva barn som gillar att leka utomhus.

Klättervägg (för barn)

Klättervägg

Här kommer en kul present till barn som gillar att röra på sig. Klättergreppen kan monteras på en vägg utomhus eller inomhus och monteras horisontellt så att de inte hamnar särskilt högt upp och kan sedan användas av barn från tre år och uppåt. Greppen är designade särskilt för barns små händer och fötter.

Personlig trehjuling i trä till barn

Personlig trehjuling i trä

Den här urgulliga trehjulingen är en fin present till småttingar när du vill ge bort något minnesvärt. Den graveras nämligen fram på styret med valfritt ord, förslagsvis barnets namn eller smeknamn. Trehjulingen är tillverkad i trä, vilket ger en hållbar känsla. Passar bäst för inomhuslek eftersom även hjulen är av trä.

Scroll to Top