Rolig 25 års present teaser
Rolig 25 års present teaser

Roliga 20-årspresenter

Vad köper man egentligen till en 20-åring? Jo, någon av sakerna på den här episka listan, så klart! Här finns massor av bra idéer på unika, roliga 20-årspresenter som de nästan garanterat inte kommer att få från någon annan.

Ölstrumpor till kille

Ölstrumpor

Ale, lager och stout. Vad pratar vi om? Öl? Nej, vi pratar om strumpor. Med öltema. En skojig 20-årspresent med tre öliga strumpor som omsorgsfullt paketerats i … gissa? En ölburk. Strumporna är i storlek 41-45 och är tillverkade av en materialmix med bomull, nylon och elastan som gör dem svala och stretchiga.

Doughnut-badring

Doughnut-badring

Vi kan nog alla vara överens om att de flesta 20-åringar gillar doughnuts. Krispiga, men mjuka. Söta, men mastiga. Flytande och vattentäta. Vänta, va? Jo, den sista beskrivningen stämmer faktiskt bara in på den här badringen. En kul 20-årspresent till poolpartyt eller sommarsemestern.

Spikeball-set

Spikeball-set

Har du hört talas om sporten Spikeball någon gång? I det här sättet ingår nät och två bollar, samt spelregler så att 20-åringen kan sätta igång och spela direkt. Det här är en lagsport som går ut på att man är två lag som måste hålla bollen i rörelse. Bollen studsar i mitten på ett nät, sedan måste man studsa tillbaka den.

Sällskapsspel Avkrypterat

Sällskapsspel Avkrypterat

Skå ngst Chen app. Nej, vi håller inte på att få en stroke. Så här kan det se ut på ett av spelkorten i spelet Avkrypterat. Spelet går ut på att man ska klura ut vad det är för något som egentligen döljer sig i de krypterade meningarna. Som Skånsk senap, i det här fallet!

Skärbräda X-tra allt

Skärbräda X-tra allt

Hur många funktioner har dina skärbrädor där hemma? Antagligen bara en enda, och det är att man kan hacka saker på den. Den här skärbrädan är något helt annat. Det är en perfekt 20-årspresent till ungdomen som knappt har några köksprylar i skåpen. Den har durkslag, rivjärn, knivslip och vikbara kanter så man inte tappar lök på golvet.

Äventyrskajak, uppblåsbar

Äventyrskajak, uppblåsbar

De säger att upplevelser är de bästa presenterna. Men vi håller inte med. För visst är det mycket bättre att få utrustning så att man kan få massor av upplevelser från en och samma present? Den här uppblåsbara kajaken levereras med pump och åror så att 20-åringen kan sticka ut i valfritt vattendrag och känna friheten.

Skål för chips och dipp

Skål för chips och dipp

Ett vanligt vardagsproblem som ca 98 % av alla 20-åringar någon gång har upplevt är att det är svårt att äta chips och dipp på ett bekvämt sätt i soffan. Ca 73 % uppger att de ogillar att behöva hålla dippskålen i ena handen och chipsskålen i den andra, eftersom man då får slut på händer att äta med. Tur att den här skålen löser det problemet! (*Statistiken kan vara oriktig i läsande stund.)

Unik burkkylare i sten

Unik burkkylare i sten

När du verkligen inte vet vad du ska ge bort men vill hitta en rolig present som håller i många år och som är väldigt användbar så är den här burkkylaren ett säkert kort. För vem behöver inte hålla fyra burkar med dricka kalla då och då? Man lägger den i frysen en stund och sedan håller den sig kall länge, länge.

Superportabel hängmatta

Superportabel hängmatta

Det finns nog inget mer avkopplande sätt att slappa än i en hängmatta. Och just denna är så liten och kompakt att man kan ta med sig den vart som helst där det skulle kunna råka finnas ett par träd man vill chilla mellan. Perfekt present till en ungdom som kanske inte ens har en balkong att koppla av på och som behöver komma ut i friska luften och läsa en bok ibland.

Lysande sittpuff för utomhusbruk

Lysande sittpuff för utomhusbruk

Det här är en rolig present som ingen någonsin väntar sig, men som garanterat sätter ett leende på läpparna! Sittpuffen är uppblåsbar och har inbyggd LED-belysning. Det blir alltså både en utemöbel och en lampa i ett. Perfekt för sköna kvällar på uteplatsen eller på stranden där man behöver få till en äkta myskänsla.

Scroll to Top