Ett hav av roliga ballonger
Ett hav av roliga ballonger

Roliga ballonger

Roliga ballonger är ett måste för alla festliga tillfällen. Men vilka som blir bäst beror på lite olika saker, som temat på festen, vad personen som är festens huvudperson tycker om och färgtemat. Hitta rätt ballonger som tar festen till nya nivåer här.

Regnbågsfärgat ballongbågekit

Regnbågsfärgat ballongbågekit

Gör festen himmelsk med ett regnbågsfärgat ballongbågekit. Med hela 70 ballonger i sju olika färger kan du göra prinsessfesten till något alldeles extra. Magiska enhörningar medföljer tyvärr inte.

Guldfärgat ballongbågekit

Guldfärgat ballongbågekit

Med ett guldfärgat ballongbågekit får du till en extra lyxig känsla. Använd ballongerna som en härlig bakgrund för bilder på ett bröllop, eller ge studentfesten lite extra bling. De 70 ballongerna kommer i tre olika storlekar.

Rosa ballongbågekit

Rosa ballongbågekit

Bjud in tjejerna (eller killarna) på fest och imponera på dem med en hel båge av roliga rosa ballonger. Kan användas till möhippa, babyshower eller bara för att göra livet lite mer färgglatt och roligt. Innehåller 70 vita och rosa ballonger i olika nyanser.

Roséguldfärgat ballongbågekit

Roséguldfärgat ballongbågekit

Letar du efter något skojigare än att bara ha ballonger liggandes på festen kan du bygga ihop din egen ballongbåge med detta roséguldfärgade kit. Följ instruktionerna och bygg ihop de vita och färgade ballongerna till en snygg och smakfull bakgrundsdetalj.

Stilrent ballongbågekit

Stilrent ballongbågekit

Med detta extra stora ballongbågekit får du en lyxig och stilren detalj som inte sticker ut för mycket med sina grå, ljuslila och ljusrosa ballonger. Passar till varje fest, men särskilt till bröllop eller födelsedagsfester med lite lugnare färgteman. Hortensior ingår.

Ballongset i form av handkontroll

Ballongset i form av handkontroll

Dags för en gamerfest! Ordna en rolig dekoration som ingen hade väntat sig, ett ballongset format som en handkontroll. Oavsett om gamern i ditt liv är i skolåldern eller vuxen kommer detta garanterat att vara ett uppskattat inslag.

Ballongset Bride med bokstäver

Ballongset Bride med bokstäver

Överraska den blivande eller nyblivna bruden med ett härligt ballongset. Ett skojigt och romantiskt sätt att fira den stora dagen. Innehåller stora och små hjärtformade ballonger och fem bokstavballonger som bildar ordet "bride".

Ballongbågekit prinsesslott

Ballongbågekit prinsesslott

Gör prinsessfesten ännu sötare med ett ballongbågeset som bildar ett härligt rosa slott med ett guldfärgat torn längst upp. Ballongerna kommer i tre olika rosa nyanser som tillsammans bildar en söt men smakfull helhetsbild.

Ballongset Eggcited

Ballongset Eggcited

Are you eggcited for easter? I am! Gör påskfesten ännu bättre med detta ballongset bestående av 30 ballonger och en rolig banderoll som gör gästerna ännu mer redo att leta upp äggen som påskharen har gömt. Även garn och ballongtejp ingår.

Brunt ballongbågskit

Brunt ballongbågskit

Ta ballongerna på festen till nya höjder, bokstavligt talat. Följ de medföljande instruktionerna för att enkelt bygga en elegant båge i neutrala toner av de ljus- till mörkbruna ballongerna. En enkel lösning för att skapa en iögonfallande dekoration till festen.

Scroll to Top