Rolig bild för kategori: presenter till pappa

Roliga presenter till pappa

Pappor vill inte alltid medge det, men de behöver också lite kärlek och uppskattning då och då. Och finns det något som gör pappor gladare än cheesy presenter med skojiga vitsar?? Skulle inte tro det.

Världens bästa pappa-mugg

Världens bästa pappa-mugg

Din pappa är världens bästa pappa, för han har uppenbarligen världens bästa barn. Därför behöver den här muggen ingen vidare förklaring, så självklar är den. Går både att mikra och köra i diskmaskinen.

Världens bästa pappa-t-shirt

Världens bästa pappa-t-shirt

Med den här t-shirten kan din käre far visa hela världen det du redan vet. Svart bomull med vit, enkel text. Funkar lika bra när han meckar med bilen som när han dricker öl på verandan. Eller vad det nu är pappor brukar göra.

Pappas snusdosa

Pappas snusdosa

Den här snusdosan pryds av texten "Pappas snus" och är så klart bäst att ge bort till en pappa som snusar. Eller en som gillar hockeysnus, vad vet vi. Dosan mäter 9 cm i diameter och är tillverkad av rostfritt stål.

Happy Socks Superdad

Happy Socks Superdad

Du vet hur ingen riktigt kan förklara vad din pappa gör på jobbet? Det är för att han egentligen är en superhjälte. Visa att du har avslöjat honom med den här roliga presenten. Tre par strumpor med superhjältetema som levereras i en snygg ask.

Toalettgolf

Toalettgolf

Är det här den mest smakfulla presenten du kan ge din pappa? Nej. Kommer din pappa bli gladare för den än han vågar säga inför din mamma? Högst troligt. I paketet ingår en "golfbana", ett hål med en gullig flagga, 2 bollar, stör ej-skylt till dörrhandtaget.

Picknickstol

Picknickstol

Brukar din pappa oja sig när han ska resa sig upp efter 10 minuter på en picknickfilt? Det är inte lätt att bli gammal. Den här friluftsstolen är en bra present till pappor som gillar att hänga utomhus där det inte finns några parkbänkar med ryggstöd.

Grillhandskar

Grillhandskar

Din pappa kanske inte vill medge det, men ibland bränner han sig faktiskt när han grillar. Ge honom ett par grillhandskar som är betydligt mer värmetåliga än hans gamla ugnsvantar. Silikonet på fingrarna ger bra grepp oavsett vilka varma saker han hanterar.

Mugg för den händige pappan

Mugg för den händige pappan

Om pappa inte kan fixa något så är det ett hopplöst fall. Vilken vis mugg det här är. Det här är en extra rolig present om du vill tacka din pappa för att han har hjälpt dig att laga cykeln, borra upp en hylla eller liknande.

Smidig pizzaugn

Smidig pizzaugn

Det är alltid en besvikelse när man ska göra pizza hemma i ugnen. Det blir liksom inte lika bra som när man köper ute. Förrän nu. Efter att du har gett din pappa den här portabla pizzaugnen kommer han definitivt att få se dig lite oftare där hemma.

Ljushandskar

Ljushandskar

Ljushandskar

Brukar din pappa också gå och fixa där hemma med en ful pannlampa på huvudet? Lite pinsamt är det faktiskt. Men med de här billiga, men geniala handskarna kommer han att gå från skrotnisse till 007 på nolltid. Små lampor gör att han ser vad han pysslar med, utan att sabba hans look.

Roligt vattenslangmunstycke

Roligt vattenslangmunstycke

Förvandla enkelt den tråkiga vattenslangen till något mer skoj . Nu kan pappa svalka av sig i en dimma medan han ligger på solstolen efter ett hårt arbetspass i trädgården. Ställ enkelt in munstyckets slang i vilken vinkel du vill, den är stel nog att stå upprätt vart du än siktar.

"Saker jag älskar med dig pappa" - bok

"Saker jag älskar med dig pappa" - bok

Det är inte alltid så lätt att prata om känslor med pappor. Den här boken gör det lättare att visa dina känslor utan att faktiskt behöva prata. Fyll i orden i de förskrivna meningarna på varje uppslag för att visa din käre far hur mycket han betyder för dig.

Rolig strumpbox

Rolig strumpbox

Är föräldrarnas strumpor alltid enfärgade och tråkiga? Liva upp fötterna med en rolig present till pappa, en låda fylld med 15 färgglada par strumpor i olika mönster. Att varje par har sitt eget fack gör dessutom att man kan säga farväl till röran i strumplådan.

Rolig vattenslang

Rolig vattenslang

Får pappa kämpa med vattenslangen ibland, eller tar den alldeles för mycket plats i förrådet? Denna expanderande vattenslang tar sjukt lite plats när den inte används, men när den fylls med vatten växer den sig tre gånger så lång, från 10 till 30 meter.

Bilbana t-shirt

Bilbana T-shirt

Låt inte pappa köra över barnen – kör över honom istället! Med en T-shirt med en bilbana tryckt på baksidan kan barnen leka med pappa medan han är ”engagerad” – genom att ligga ner. En present till pappa som är roligast för barnen med låter honom kunna vila lite under leken.

Scroll to Top