Rolig bild presentkategori: 40 års present man
Rolig bild presentkategori: 40 års present man

Roliga 40-årspresenter till man

Nästan hälften av arbetslivet avklarat! Är det dags för en ny hobby, lite häftiga prylar eller bara något som gör honom glad? Välj bland de roligaste 40-årspresenterna till män här och gör 40-årskrisen mer uthärdlig.

Magnetfiske-set

Magnetfiske-set

Några fiskar får du inte upp med det här magnetfiske-set, så länge de inte är gjorda av metall, men andra skatter som döljer sig där nere kan lätt fångas. Den starka neodymmagneten har en lyftkraft på hela 540 kg och repet är 20 meter långt. En rolig ny hobby för den nyblivna 40-åringen.

Discgolfkorg

Discgolfkorg

En rolig 40-årspresent till en man som gillar att röra på sig utomhus lite lagom sådär är en discgolfkorg. Nu behöver han inte ge sig iväg till parken för att öva på sina kast längre. Sätt korgen i trädgården eller var du vill och börja kasta. Glöm inte själva discarna också om han inte redan har dem!

Kitesurfingkurs

Kitesurfingkurs

När man fyller 40 behöver man känna att man får leva lite. Ge bort en heldagskurs i kitesurfing och låt honom få känna på ordentligt med vattenstänk i ansiktet medan en erfaren instruktör håller i trådarna. Tillgängligt i fem svenska städer, all utrustning ingår.

Massage

Massage

Trötta leder, stela axlar, ömmande muskler. Det är efter 40 det börjar gå utför på riktigt. Nåja, än är inte hoppet helt ute. Med en rejäl muskelmassage kan det bli liv i karln igen. Man kan själv välja var massagens huvudfokus ska läggas. Behandlingen tar ca. 45 minuter.

Vindsurfingkurs

Vindsurfingkurs

"Ah, vinden för mig snabbt fram över vattn …" *plask!* Ja, det där med vindsurfing är ju inte så lätt om man inte är van, man trillar dit många gånger i början. Men med en kurs på tre timmar med en personlig instruktör som en rolig 40-årspresent kan det snabbt gå betydligt bättre.

Bjud på ett Airfield Speedtest med Mustang

Bjud på ett Airfield Speedtest med Mustang

Man har ju hört om män som hamnar i 40-årskris och som köper en Harley eller en sportbil, även om det inte är det mest förståndiga köpet i hans situation. Låt honom få utlopp för behovet av fart genom att få känna på kraften i en Ford Mustang Shelby GT350 på ett flygfält i Stockholm eller Göteborg.

Flyboard-upplevelse

Flyboard-upplevelse

Ge bort en upplevelse som inte liknar något annat! Flyboard är den senaste flugan där man flyger under och över vattnet tack vare starka jetstrålar på brädan under fötterna. Vet man vad man gör kan man komma hela 9 meter över vattnet! Utförs med instruktör, all låneutrustning ingår.

Dykkurs för nybörjare

Dykkurs för nybörjare

När man fyller 40 är det många som känner för att ta tag i en dröm som man haft länge men som aldrig blivit av. Som att lära sig dyka. Kickstarta drömmen för honom som aldrig tog tag i den genom en rolig och lärorik dykkurs för nybörjare. Utförs i bassäng med en erfaren instruktör under säkra förhållanden.

Sällskapsspel ”Den som skrattar förlorar”

Sällskapsspel ”Den som skrattar förlorar”

Låt skratten flöda under 40-årsfesten … eller nej, vänta, då förlorar du ju! Skratta INTE om du kan låta bli! Men det är svårt att hålla sig när de roliga skämten haglar hela tiden. Rekommenderat antal spelare är 2–5, men det blir ännu roligare om man är fler.

T-shirt Fäbodjäntan

T-shirt Fäbodjäntan

En riktig gammal filmklassiker … Ja, enligt vissa i alla fall. Filmen fanns redan när den blivande 40-åringen föddes, så förhoppningsvis såg han den inte allt för tidigt. Men kanske har han ”växt upp” med den lite senare i livet och skulle uppskatta en hyllning en av sina favoritfilmer.

Rolig snusformad kudde

Rolig snusformad kudde

Den snusformade kudden Spralla är precis vad det låter som – en prydnadskudde formad som en prilla snus och med ett 3D-tryck som förstärker effekten. Som en present till den 40-åriga snusälskaren lockar den först till skratt, för att sedan bli en kär och mysig inredningsdetalj.

Elektrisk fotmasserare

Elektrisk fotmasserare

Ungefär halvvägs genom arbetslivet har fötterna fått vara med om en del. En trevlig present att få då är en elektrisk fotmasserare som knådar och kramar fötterna. De tre olika lägena hjälper fötterna att återhämta sig efter en lång dag. Mår fötterna bra så mår hela kroppen bättre!

Solcellsdriven bilfläkt

Ut med den varma, klibbiga luften ur bilen och in med den nya svala. ”Att sätta sig i en stekhet bil på sommaren” måste ju ändå vara med på topp-10-listan över jobbiga saker i livet. En rolig 40-årspresent som kan underlätta i värmen är då denna solcellsdrivna bilfläkt som enkelt fästs i fönstret.

Champagnekylare

Champagnekylare

Is i champagnen? Nej tack, det hör inte till! Men hur ska man då hålla den kall? Enkelt, sätt isen runt flaskan istället. Det låter kanske väldigt knepigt, men med en champagnekylare blir det en barnlek. Låt ligga i frysen några timmar för att ha en behållare av is till flaskan som dessutom är väldigt stylish.

Pizzasten av lava

Pizzasten av lava

Vad kan du ge för kul sak till honom som ska fylla 40 och till och med har sin egen pizzaugn? Vad sägs om en pizzasten tillverkad av vulkanen Etnas lavasten, som gör pizzan ännu godare och ger den där riktigt frasiga bottnen man vill åt. Kan användas i grill, ugn eller på spisen.

Scroll to Top