Exmpelbild för roliga gå bort presenter
Exmpelbild för roliga gå bort presenter

Roliga gå bort-presenter

Glöm tulpaner och chokladaskar, det finns betydligt roligare gå bort-presenter än så! På den här sidan hittar du skojiga gåvor som går hem hos de flesta med humorn och barnasinnet i behåll.

Sällskapsspel Knäppgök

Sällskapsspel Knäppgök

Det här spelet innehåller galna uppdrag som gör vilken fest som helst roligare. Och det bästa med den här gå bort-presenten är att värden kan börja använda den direkt. Extra kul om du bifogar ett kort där du kallar värden Knäppgök.

Pusselspel för vinflaska

Pusselspel för vinflaska

En flaska vin är en klassisk gå bort-present. Men ibland önskar man att den kunde kännas lite roligare. Då är det här pusslet perfekt. Du låser helt enkelt in flaskan du vill ge bort, och värden måste lösa pusslet för att få tag på den.

Fördomsspelet

Fördomsspelet

Alla har fördomar. Eller, det kanske bara är en fördom vi har. Hur som helst så är det här spelet en höjdare på middagsbjudningen. Utforska dina och dina vänners fördomar om varandra och upptäck helt nya sidor.

Sällskapsspel Jag har aldrig

Sällskapsspel Jag har aldrig

Det här är en klassisk lek som nu finns med smidiga frågekort så att ni slipper komma på påståendena själva. En kul gå bort / rolig present till en kompis som du känner ganska bra. Passar skämtglada spelare från 15 år.

Uppblåsbar ananaskylare

Uppblåsbar ananaskylare

Vad tar man egentligen med sig som present när man är bjuden på strandfest? Jo, den här uppblåsbara ananasen. Fyll den med is och massa god dryck, så kommer värden och alla gästerna att tacka dig.

Magnetisk disktrasehållare

Magnetisk disktrasehållare

Överraska dina vänner med denna magnetiska disktrasa-hållare – den ultimata roliga gå bort-presenten! Aldrig mer kommer disktrasan försvinna i köket. Den starka magneten håller den stadigt på plats, och den lekfulla designen gör det till en praktisk och rolig gåva som sprider glädje i varje hem.

Vattenhängmatta

Vattenhängmatta

Vad tar man egentligen med sig som gå bort-present till ett poolparty? Jo, en vattenhängmatta för två, så klart! I den här kan du och värden ta en drink och flyta runt på vattnet och njuta av solen. Bekvämare och mer unikt än en vanlig gammal badmadrass.

Spel Hungriga krokodilen

Spel Hungriga krokodilen

När du är bortbjuden till en barnfamilj kan det vara kul att komplettera den där obligatoriska chokladkartongen med mörka praliner till de vuxna med något som även de små kan uppskatta. Det här krokodilspelet är roligt för hela familjen. Vem kommer bli biten av den hungriga krokodilen? Akta dig!

Spel Den som skrattar förlorar

Spel Den som skrattar förlorar

Har du och dina vänner rätt dålig humor, och skäms inte för det? Då är det här det perfekta spelet att ta med på bjudningar och fester. Reglerna är enkla och antyds av spelets namn: Den som skrattar förlorar. Bered dig på skämt som är så dåliga att ni knappt kan hålla er för skratt.

Frågesport Minns du 00-talet?

Frågesport Minns du 00-talet?

”00-talet?” tänker du. ”Det var ju bara för ett par år sedan. FEL! Snarare 20 år sedan! Japp, så gammal är du nu. Och frågan är hur mycket du egentligen kommer ihåg från en tid där Paris Hilton och Lindsey Lohan var de hetaste kändisarna och alla spelade Snake på sina Nokias. En riktigt rolig gå bort-present!

Scroll to Top