Rolig bild för presentkategori: Studentpresenter
Rolig bild för presentkategori: Studentpresenter

Roliga studentpresenter 2023

Överraska någon med en rolig studentpresent. Tråkiga saker som stilrena tallrikar och fula vaser lär studenten få av någon annan. Passa på att ge bort en kul present som verkligen väcker minnen till liv varje gång den används.

Rolig luftballongsfärd till studenter

Luftballongsfärd

Det finns två kategorier av människor: de som har flugit luftballong och de som har det på sin bucket list. Överraska med en rolig studentpresent i form av en upplevelse för livet.

Roliga presentkort på upplevelser till studenter

Presentkort på upplevelser

En fattig student kanske inte alltid har råd att göra alla saker den vill. Så varför inte ge bort ett presentkort som kan användas till olika roliga upplevelser? Bland roliga presenter är det här ett säkert kort (bokstavligt talat).

Present: Minikyl för Coca-Cola

Minikyl för Coca-Cola

Om du letar efter en rolig present till en student som älskar Coca-Cola kan du sluta leta. Den här minikylen rymmer 12 burkar och kan både kopplas in i väggen och användas i bilen. Perfekt till picknickar varma sommardagar!

Rolig uppblåsbar kajak för två studenter

Uppblåsbar kajak för två

Friluftslivstrenden håller i sig. Och om du ska köpa en rolig studentpresent till någon som gillar att vara ute i skog och mark så är den här kajaken med plats för två personer perfekt. Den är uppblåsbar och därför lättransporterad.

Rolig present till students nya kök: Omelettjärn

Omelettjärn

Steka en omelett får väl ändå betraktas som ganska enkel matlagning. Men för vissa studenter kan det ändå vara utmanande att få till den perfekta omeletten. Ta det stående skämtet om studentens medelmåttiga matlagning till nästa nivå med denna present.

Rolig present till den resande studenten: Skrapkarta

Skrapkarta

Den här världskartan är en kul present till en student som gillar att resa. Med ett mynt eller liknande kan man lätt skrapa bort beläggningen på länder som man har varit i. Det blir därför en personlig och unik present, oavsett vem du ger den till.

studentpresent: Smart anteckningsbok

Smart anteckningsbok

För studenten som ska plugga vidare behövs en kul present som håller igång motivationen. Det här smarta anteckningsblocket kopplas till mobilen så att de handskrivna anteckningarna digitaliseras. Så smart och smidigt!

Rolig och klurig studentpresent: Mystiskt pussel

Mystiskt pussel

Om du letar efter studentpresenter till någon som gillar escape rooms, deckarserier och Sherlock Holmes så är det här pusslet suveränt. Du kan gömma en mindre present inuti som mottagaren bara kan få tag på genom att knäcka koden.

Asiatisk tvådelad gryta

Asiatisk tvådelad gryta

Den här grytan är en kul present som passar bra i studentköket. Den är elektrisk och kan användas direkt på middagsbordet som en aktivitet. De två avdelningarna gör att man kan laga olika saker samtidigt och passar extra bra för asiatisk mat.

Rolig Vinkylare i sten till student

Vinkylare i sten

Den här vinkylaren är väldigt smidig eftersom den är bra mycket mindre än en traditionell kylare med is. Den läggs i frysen några timmar innan drycken ska serveras och stenen håller sig sedan kall nog att kyla ner skumpan som blev över efter studentfesten.

Svävande lampa till student

Svävande lampa

Den här lampan är en rolig present till studenten som är intresserad av fysik, rymden och ... inredning. Lampan ser ut som månen och svävar tack vare magnetism. En häftig detalj som passar fint i studentlyan. Dessutom har den tre olika nivåer på ljusstyrka.

Smart kaffemugg perfekt studentpresent

Smart studentmugg

Låt studenten ta första steget in i vuxenvärlden med en kaffemugg i handen. Men inte vilken mugg som helst. Den här smarta muggen håller kaffet varmt och styrs av en app. En studentpresent för den koffeinbesatte och/eller teknikintresserade.

Personlig nyckelring

Med en personlig nyckelring kan du skapa en unik studentpresent. Vilken bild du väljer beror på vilken känsla du vill förmedla. Men om du vill ha en riktigt rolig studentpresent vill vi tipsa om att anspela på ett internskämt bara ni två känner till.

Unikt cocktailkit till student

Unikt cocktailkit

Det här cocktailkitet innehåller bland annat graverade glas så att du kan göra det riktigt personligt. Dessutom levereras det i en riktigt snygg låda, vilket är praktiskt om presenten ska skickas till mottagaren.

Badtofflor med personligt tryck av student

Badtofflor med personligt tryck

Ett par sköna badtofflor som skyddar fossingarna på stranden är alltid användbara. Och med ett personligt tryck kan du skapa en minnesvärd studentpresent som kan användas varje sommar. Välj en bild på studenten själv eller kanske personens husdjur, till exempel.

Personligt armband i läder till student

Personligt armband i läder

Det här armbandet fås med valfri text. Du kan antingen skriva personens namn på det, student 20XX eller något trevligt citat. Bara fantasin sätter gränser. Armbandet blir bara snyggare och skönare med tiden tack vare det högkvalitativa lädret.

Höghöjdsbana: upplevelsepresent till student

Höghöjdsbana

Låt studenten klättra bland trätopparna på en höghöjdsbana. Det här är en upplevelsepresent som blir ett minne för livet och som ni dessutom kan göra tillsammans. Tyvärr måste studentmössan av, för här är det hjälm som gäller.

Bio- och fikadejt

Vem gillar inte bio? Och vem gillar inte fika? Det här lilla kittet består av ett presentkort på 150 kronor att fika för och två biobiljetter. En bra studentpresent när du inte vet vad personen önskar sig och vill ge något som garanterat blir uppskattat.

Personligt studentband

Specialdesignat studentband

Rosor och mjukisdjur i all ära, men det här bandet är bra mycket roligare att hänga på studenten vid utspringet. Såvida du kommer på något kul att skriva då. Eller så kör du bara på personens namn och klass, det funkar också bra.

Stolt studentnalle

Stolt studentnalle

Det här är en fin liten nalle som har en t-shirt med texten "Stolt över dig" på bröstet. En påminnelse till studenten om att du vet hur hårt den kämpat och att det var värt det. Nallen kan både hängas om halsen eller fästas på ett annat paket som en liten bonus.

Scroll to Top