Rolig bild för 50 års presenter till män
Rolig bild för 50 års presenter till män

Roliga 50-årspresenter till man

Det går inte att förneka längre: medelåldern är här. Muntra upp den blivande gubben med en rolig 50-årspresent som tar udden av det faktum att han börjar komma upp i åren. Den andra halvan av livet kan ju faktiskt bli ännu bättre än den första.

Magnetisk darttavla

Magnetisk darttavla

Att hänga på puben och kasta pil med grabbarna är ju kul, men lite svårt när man inte kan öva hemma. Ge bort en magnetisk darttavla så att 50-åringen äntligen kan kasta pil utan att riskera att väcka frugans vrede med hål i tapeten. Passar perfekt som rolig inflyttningspresent.

T-shirt ”Pensionär”

T-shirt ”Pensionär”

Vågar man retas med en man som precis fyllt 50 och som har över 15 år kvar av arbetslivet? Ja, lite skämt får han väl tåla! Ge gubben titeln ”pensionär” redan nu med en lite lagom retsam T-shirt. Välj mellan fyra olika storlekar. Populärt val i kategorin: Roliga presenter till pensionär

Presentkort till upplevelse

Presentkort till upplevelse

Ibland är det svårt att komma på en rolig present att ge bort, särskilt till en 50-åring som har haft tid på sig att skaffa sig det mesta man behöver eller vill ha. Men det finns ingen som har upplevt allt, så ge bort ett presentkort till en upplevelse som mottagaren själv kan välja.

Roligt grillförkläde med ölbälte

Roligt grillförkläde med ölbälte

Att vara grillmästare kan vara ett svettigt arbete där man står precis framför glöd, eld och rök och passar på mat åt hungriga, otåliga vänner. Ett förkläde är ändå ett måste, och vad blir då bättre än ett riktigt manligt sådant, med fickor för grillredskap och hölster för 6 iskalla ölburkar.

Magnetiskt armband

Magnetiskt armband

Får vi presentera en praktisk och rolig present för hemmasnickaren: Magnogrip, det magnetiska armbandet! Att hålla reda på spikar och skruvar medan man borrar, hamrar eller skruvar kan vara hopplöst. Men har man allt smidigt tillgängligt på handleden blir det plötsligt lätt som en plätt.

Smidigt multiverktyg

Smidigt multiverktyg

När det är dags att hitta en rolig 50-årspresent till en man så kommer man lätt att tänka på praktiska verktyg. Men en hammare lär han ju redan ha liksom. Men har han ett verktyg med så många funktioner som den smidiga Kelvin.36 har? Här får alla redskap plats i en hand.

Elektronisk slipshängare

Elektronisk slipshängare

Ja, du kan ge en fin slips på 50-årsdagen, men roligare presenter finns det ju ärligt talat. Som en elektronisk hängare för alla de andra slipsarna han får i present. Hängaren sätts enkelt upp på en klädstång, slipsarna placeras, sen trycker man helt enkelt på en knapp för att få allt att snurra.

Bjud på en tur i ett vrålåk

Bjud på en tur i ett vrålåk

De flesta av oss kommer aldrig att ha råd att köpa en Ferrari eller Lamborghini. Om du känner någon som väntat nästan 50 år på upplevelsen kan du ge det nästa bästa – att få ta ett av vrålåken på en tur i alla fall. Tillgängligt i sju olika städer. Rolig pre

Styr flygturen själv

Styr flygturen själv

Var pilot alltid ett drömyrke för honom som snart ska fylla 50? Än är det inte för sent att ta flyglicens – eller åtminstone att få testa på att spaka ett flyg själv under en erfaren instruktörs uppsyn. Tillgängligt i nio olika städer.

Matlagningskurs i naturen

Matlagningskurs i naturen

Grilla korv i all ära, men visst vore det nice att kunna bjuda på lite mer lyxigt käk under campingen? I den här kursen får man praktiska tips på vad man behöver tänka på när man lagar mat i ute i det fria, samtidigt som man lagar en lyxig trerätters middag.

Testa på Hickorygolf

Testa på Hickorygolf

Så gammal är 50-åringen inte att han var med under hickorygolfens storhetstid, även om det känns som det ibland. Men det är ändå kul att testa på, särskilt om han redan är golfintresserad. Tillgängligt i Stockholm och Göteborg, pågår under en halvdag, all utrustning ingår.

Bjud på ett Airfield Speedtest med McLaren

Bjud på ett Airfield Speedtest med McLaren

Även om gubben är en riktig fartdåre och har svårt att hålla hastighetsbegränsningarna har han troligen aldrig suttit bakom ratten med 650 hästkrafter i motorn och en topphastighet på 333 km/h. Det är precis vad han kan få uppleva i supersportbilen McLaren i tre heat på ett flygfält i Stockholm eller Göteborg.

Sightseeing med ribbåt

Sightseeing med ribbåt

Bjud på en fartfylld upplevelse i höga hastigheter där skön havsutsikt och vackra skärgårdar svischar förbi. Ribbåtarna går upp till hela 65 knop, så någon lugn segeltur blir det inte här inte, men det är en rolig present för den fartälskande 50-årigen där man får känna att man lever. Även populär som rolig present till pappa.

Personlig tändare

Personlig tändare

En ordentlig tändare är alltid en bra present till en 50-åring. Men hur gör man den roligare? Genom att gravera in en av era favoritbilder på den såklart! Välj din egen bild eller välj bland färdiga designer och skriv din egen text för en riktigt personlig touch. Det blir inte bara en tändare, det blir ett kärt minne.

Personliga grillhandskar

Personliga grillhandskar

Grillsäsongen är en av årets bästa tider. Men det gäller ju att inte bränna sig. Då är ett par riktigt rejäla grillhandskar i läder en riktigt trevlig present för alla grillälskande 50-åringar som fyller år. Men det blir ännu bättre av att göra dem personliga. Välj samma eller olika design och text på de två handskarna.

T-shirt ”SunTrip”

T-shirt ”SunTrip”

Det är svårt att tänka sig, men om några år är den svenska kultklassikern Sällskapsresan 50 år gammal. Det betyder att den funnits under det mesta av livet för en 50-årig man. Ge honom en rolig referens till den kära filmen med en T-shirt med SunTrip-loggan från filmen tryckt på framsidan.

Rolig brandsläckare med minibar

Rolig brandsläckare med minibar

En brandsläckare är ett viktigt redskap som alla behöver ha i sitt hem. Denna roliga brandsläckare tillhör dock snarare ”villhöver”-kategorin. Den är nämligen värdelös på att släcka bränder, men desto bättre som ett snyggt gömställe för whisky eller andra privata drycker.

Backgammon

Backgammon

Lite bordsspel slår aldrig fel när man vill ge en kul present. Får vi föreslå en riktig klassiker, Backgammon. Denna snygga variant från Printworks kommer i en riktigt snygg himmelsblå förpackning som dessutom blir en fin inredningsdetalj i bokhyllan.

Stressboll bröst (skämtpresent)

Stressboll bröst

Ska man ändå klämma på något kan det ju lika gärna vara ett bröst. En rolig 50-årspresent som kan lugna nerverna. Kan vara säkrast att ge till 50-åriga singlar och inte till de som har en fru för att undvika sneda blickar och bråk.

Nyckelring pung (rolig present)

Nyckelring pung

Visst, det finns abonnemang du kan skriva upp dig på för att få din nyckelknippa tillbaka säkert. Men en billigare och smidigare lösning är att se till att ingen vill ta den från första början. Det blir resultatet med denna roliga nyckelring i form av en pung.

Scroll to Top