Rolig bild presentkategori: fröken

Roliga presenter till fröken

Lärare jobbar hårt, och blir väldigt glada när de får en gåva från sina elever eller deras föräldrar. Överraska fröken med en rolig present som blir mer minnesvärd än den klassiska men förutsägbara blombuketten när det är dags att byta årskurs och lärare.

Rolig godislåda

Något smaskigt att tugga på är aldrig fel att ge bort som en rolig present till fröken. Den här godislådan har ett choklad- och lakritstema, med många mumsiga godsaker som hon kan mysa med efter en lång dag med högljudda elever.

Stor helgpåse med godsaker

Ost, marmelad, korv och praliner – detta är bara en del av allt gott som den här rejäla påsen har att erbjuda. Ge bort till fröken som en fin present för att hon tagit hand om dig och de andra eleverna så länge så blir hon glad och får godsaker att mumsa på i minst en hel helg.

Italiensk lyxlåda

Älskar fröken lyx, särskilt om det för tankarna till de varma länderna runt medelhavet? Skicka en lyxig låda med lite italienskt smått och gott som hon kan njuta av. Lådan innehåller lyxiga varianter av parmesan, olivolja, grissini och pesto.

Svenska gottlådan

Har du svårt att välja någon rolig present till fröken? Då kan man alltid välja något ätbart, som den här svenska gottlådan fylld med lyxiga godsaker som Lindköpingsknäcke, Vrigstad hemost, björnbär/chilimarmelad, salt kolalakrits och otroligt goda tryfflar.

Stor nallebjörn

Det här är inte en vanlig liten nalle. Det är en stor kramgo nalle som är hela 82 cm hög ståendes! Dessutom kan du personalisera dess T-shirt med din egen bild eller text. Välj en bild av klassen eller bara dig så ger du ett gosigt minne som varar länge till fröken.

Personlig ryggsäck med frökens namn

Personlig ryggsäck

Det är inte bara elever som kan ha ryggsäck, det är ett lika smidigt redskap för vuxna. När man dessutom kan göra den personlig är det en rolig present att ge till fröken. Välj design och din egen text eller bild så blir den härligt rosa ryggsäcken ännu finare.

Tofflor med bild på fröken

Tofflor med bild

Visst förtjänar fröken något mysigt att vandra runt i där hemma efter att ha gått runt i klassrummet hela dagen. Ge bort ett par personliga tofflor som du designat själv för att ge henne den gosiga känslan hon förtjänar. Välj mellan blå eller beige och lägg till samma eller olika bilder på de båda tofflorna.

Personlig Toblerone med frökens namn

Personlig Toblerone

Vem blir inte glad av choklad? Låt din fröken njuta av en smaskig upplevelse med en personlig Toblerone med namn. Namnet på sidan av den ikoniska triangulära chokladförpackningen gör det till en unik present som sprider lika mycket glädje som själva chokladen.

Personlig jätte-Milka med foto & namn

Personlig jätte-Milka

Det kan nog sägas vara ett faktum att de flesta kvinnor gillar choklad. Om du då är ute efter en rolig present till fröken inför sommarlovet men inte vet vad hon gillar är sannolikheten stor att den här enorma chokladasken kommer att få henne att dra på smilbanden.

Hjärtformade chokladpraliner med bild

Hjärtformade chokladpraliner med bild

Visa hur mycket du tyckt om det senaste läsåret med en väldigt smaskig present till fröken. De 30 hjärtformade chokladpralinerna har ett ätbart tryck av din egen bild. Välj en som väcker kära minnen till liv innan den goda chokladen äts upp.

Termosmugg med bild

Termosmugg med bild

Ser fröken ut att behöva en slurk kaffe då och då? Då kan du ge henne denna termosmugg. Den håller drycken varm under hela lektionen, och är dessutom väldigt snygg. Personlig blir den också med din egen valda bild som pryder muggens sida.

Personlig midjeväska

Personlig midjeväska

En fin väska är alltid bra att ha. Så varför inte ge bort en personlig midjeväska till din fröken? Välj mellan en lila eller svart variant, och välj mellan olika designmallar och en egen personlig text eller bild. Kan också bäras som axelväska.

Kimono med text eller bild

Kimono med text eller bild

Ge fröken en present hon aldrig hade väntat sig att få från sina elever, en personlig kimono med text eller bild som du själv väljer tryckt på ryggen. Välj bland fem olika färger och mönster och skapa det perfekta mysplagget för din kära lärare.

Teckningsram

Teckningsram

Fröken får många teckningar av sina elever. Men hur ska hon visa upp sina favoriter? Med den här teckningsramen såklart! Ramen är så finurlig att den öppnas framifrån så att man enkelt kan byta vilken bild man vill visa upp, och den rymmer 50 A4-ark så att man kan förvara många på samma plats.

Nackvärmare

Nackvärmare

Att vara lärare kan vara slita på leder och muskler. En present som kommer att uppskattas av fröken är denna nackvärmare, som kan ge lite lindring för den ömma nacken och axlarna. Kudden värms i mikron och har en ljuvlig doft av lavendel.

Scroll to Top