Bildexempel roliga presenter till pensionärer
Bildexempel roliga presenter till pensionärer

Roliga presenter & prylar till pensionär

Ålder är bara en siffra, brukar folk säga. Vad betyder det egentligen då? Jo, att alla vill ha roliga presenter, inte minst pensionärer. På den här sidan hittar du skojiga prylar som passar lika bra till den som precis gått i pension och till rutinerade pensionärer.

Törsta hjälpen-kit till pensionär

Törsta hjälpen-kit

Om det är nåt pensionärer gillar så är det ordvitsar. Och alkohol. Okej, kanske inte alla, men de som gör det kommer definitivt att älska den här presenten. Två muggar och en plunta med torr humor är allt som behövs ibland.

Klassisk rolig pensionärspresent: Golfmuggen

Golfmugg

Om du letar efter en present till en pensionär som spelar golf så är den här muggen svårslagen (ursäkta ordvitsen). Förutom en mugg med golfmotiv ingår en liten golfklubba som även är en penna. Och en liten boll så att personen kan träna vid frukostbordet.

Roligt pensionärsband

Pensionärsband

Det här bandet med texten ”Pensionär” är perfekt att hänga om halsen dagen som din gamle kompis går i pension. Guldtexten ger en lyxig touch. Komplettera med en flaska champagne, så är succén ett faktum.

Rolig present: Pensionärskrans

Pensionärskrans

Den här kransen i blåvitt är perfekt till den blivande pensionären som älskar IFK Göteborg eller som har arbetat med bilar på ett eller annat sätt. P:et på skylten som normalt sett brukar indikera parkering har nämligen bytt innebörd till pensionen.

Skämtpresent till pensionär: rullator

Skämtrullator

De flesta som går i pension behöver inte använda en rullator ännu. Men det kan vara väldigt kul att skoja till det och ge bort den här uppblåsbara skämtrullatorn i present. I alla fall om pensionären inte har något emot att bjuda på sig själv.

Skämtkäpp

Skämtkäpp

Skämtkäpp

Om en uppblåsbar rullator känns som en rolig present som kanske tar lite väl mycket plats i hallen så är den här skämtkäppen ett bra alternativ. Käppen kan både användas till att få sympati för sin höga ålder och för att slå till jobbiga presentgivare. Så var försiktig.

Rysk roulette med shots

Rysk roulette med shots

Det här är knappast en gåva man kan ge till vilken pensionär som helst. Men för den som inte spottar i glaset är det en kul present och en aktivitet ni kan göra tillsammans. Ett tips är att fylla shotglasen med både god och äcklig dryck så att det blir lite mer sport utav det.

Specialdesignad kapsylöppnare

Specialdesignad kapsylöppnare

När du beställer den här kapsylöppnaren får du ladda upp valfri bild. Varför inte be ett AI-program att försköna en bild på pensionären som ska få presenten? Låt farmor rida på en enhörning eller morfar åka till rymden. Vad som helst är möjligt.

Kanelbullekallingar

Kanelbullekallingar

Ibland vill man bara ge bort en present som är helt oväntad. Som ett par boxershorts med kanelbullar på. Där det står ”svensk husman” på linningen. Och färgtemat går i supersvenskt blått och gult. Det trodde han inte att ha skulle få!

Sällskapsspel: Med vilda gester

Sällskapsspel: Med vilda gester

Det här spelet är perfekt när hela familjen träffas för att umgås och man vill spela något som inte har särskilt komplicerade regler. Den viktigaste regeln är: prata inte. Med hjälp av charader och ljud får pensionären du ger spelet till krossa motståndarlaget.

Scroll to Top