Rolig bild för presentkategori: inflyttningspresenter
Personlig vinflaska vid inflyttning

Personlig vinflaska

Till den som redan har alla hushållsprylar den behöver är denna personligt anpassade vinflaska perfekt som inflyttningspresent. Skapa en minnesvärd stund med ett gott vin och en personlig etikett. Lådan kan graveras med ditt budskap för att göra gåvan ännu mer speciell.

Ge bort Personliga ölflaskor som inflyttningsdryck

Personliga ölflaskor

Ge din nyinflyttade kompis en skräddarsydd överraskning med egendesignade ölflaskor. Välj själv vad du ska kalla de olika flaskorna och designa etiketten. Perfekt att ta med sig till inflyttningsfesten tillsammans med personens favoritchips.

Magnetisk hållare för disktrasa

Magnetisk hållare för disktrasa

Ge bort denna disktrasehållare som present och hjälp dina vänner eller familjemedlemmar att organisera sitt kök med en praktisk och stilfull touch. Den eleganta och minimalistiska designen passar in i alla köksinredningar och ger en modern touch till hemmet. Ingen mer disktrasa slängd över kökskranen.

Taggig vas i stengods

Den här vasen är en annorlunda inflyttningspresent som blir en riktig statement piece oavsett var man sätter den. Extra snygg med något mjukt och fluffigt som kontrasterar mot taggarna, som fina bomullskvistar. Perfekt att kombinera med olika inredningsdetaljer i ett stilleben.

Inflyttningsset: ölprovning

Set för ölprovning

I det här setet får din kompis en inflyttningspresent som blir extra rolig om du kompletterar med fyra olika sorters öl. Det är nämligen så många glas som ingår. Skriv ölsorterna med krita och jämför färg och smak som en gruppaktivitet på inflyttningsfesten.

Svävande bokhylla: rolig inflyttningspresent

Svävande bokhylla

Det här är en kul inflyttningspresent till någon som gillar att läsa och som kanske inte riktigt vet var den ska göra av alla sina böcker. Den minimalistiska designen syns inte ens – det ser bara ut som att böckerna svävar i en trave. En smidig present som går att skruva upp i princip var som helst där det finns plats över.

Platssparande bestickslåda som present vid inflytt

Platssparande bestickslåda

Bra förvaring kan man aldrig få för mycket av. Så varför inte satsa på en inflyttningspresent där bestick och köksredskap överlappar varandra så att man kan klämma in lite extra saker i lådan? Extra bra gåva till någon som inte är särskilt bra på att hålla ordning och som kan behöva lite hjälp på traven.

Ljus med doft av lime och kokos

Det här ljuset är en bra present att ge bort när du vill hjälpa till att göra det nya hemmet lite mer hemtrevligt. Det är från märket Smith & Co, som kommer från Nya Zeeland, och består av 100 % sojavax, vilket är bättre för luftkvaliteten än paraffin. Dessutom doftar det underbart gott.

Smidig diskborste till nya köket

Smidig diskborste

Diska måste vi alla göra, oavsett om vi vill eller inte. Men den här diskborsten gör det i alla fall lite roligare. Låt din vän diska efter flyttpizzan utan att behöva fylla på diskmedel på borsten (det portioneras nämligen ut automatiskt). En inflyttningspresent som kanske verkar blygsam, men som gör stor skillnad.

Stilrent diskset kök & inflyttningspresent

Stilrent diskset

Ibland är allt som behövs för att köket ska se prydligare ut ett set med bricka, hållare för diskborsten och pumpar för tvål och diskmedel. Lämpligt nog står det ”Tvål” och ”Diskmedel” på pumparna så att man slipper gissa när man donar i köket. Komplettera med ett lyxigt diskmedel och en väldoftande tvål att fylla på med.

Scroll to Top