25 års presenter exempelbild gorilla
25 års presenter exempelbild gorilla

Roliga 25-årspresenter

Att köpa en rolig present till en 25-åring kan vara knepigt. De kanske har bott hemifrån några år och hunnit skaffa sig en del saker, men man vet inte riktigt vad. Som tur är finns den här sidan med tips på vad du kan köpa till den vuxna ungdomen.

Rolig champagnepistol

Rolig champagnepistol

Korka upp champagnen och skjut! Just det, skjut. Med en champagnepistol kan man göra mer än att bara dricka skumpan, man kan få den att flyga iväg upp till 10 meter från mynningen. Sikta på 25-åringens mun, men träffar du kläderna istället leder det ändå bara till glada skratt.

2 tjejer och 2 killar på pppblåsbar flotte

Uppblåsbar flotte

Ge bort en härlig uppblåsbar flotte som en fin sommarpresent. Flyt iväg tillsammans på vågorna medan ni lapar i er sol. Upp till fyra lata soldyrkare får plats på den blå flotten. De upphöjda kanterna kan användas som ett skönt nackstöd.

Hängmatta för två

Hängmatta för två

Vill du ge en fin present till den friluftsälskande 25-åringen, eller hoppas du att få lite privat mystid på tu man hand? Vad sägs om en smidig hängmatta för två som kan hängas upp lite var som helst? Hängmattan är enkel att bära med sig och har en praktisk sidoficka där man kan stoppa i lite småsaker.

Skärsäker kökshandske

Skärsäker kökshandske

Får vi presentera en bra present till aspirerande kockar och obotliga klantskallar: den skärsäkra kökshandsken! Även om kniven skulle slinta i köket är man säker mot jobbiga skärsår och avskurna fingrar så länge man har den här handsken som medhjälpare. Passar både höger och vänster hand.

Luftmadrass jätteenhörning

Luftmadrass jätteenhörning

Ibland vill man bara vara barnslig trots att man är 25 och oavsett om man är tjej eller kille. Som när man tar med sig en jättestor uppblåsbar enhörning ut i vattnet och chillar med. Ett härligt underlag till poolen eller att plaska sig fram i havet eller sjön med medan man lapar i sig den härliga sommarsolen.

Eftertanke är riktlinjen till bästa 25 års-presenten

Att välja rätt 25-års present kräver lite eftertanke för att verkligen uppskattas av mottagaren. Nedan några av våra resonemang och tips för roliga presenter till en 25-åring.

  • Personlig touch: Fundera över 25-åringens intressen, hobbyer och personlighet. Om du inte vet, fråga vänner eller släktingar. En present som speglar mottagarens intressen ökar dina chanser att "träffa rätt"
  • Upplevelser: En upplevelsepresent är många gånger ett säkert kort, inte minst till en yngre vuxen som en 25-åring fortfarande är. Ge bort ett häftigt eller härligt minne, en uppevelse kan vara allt från en weekendresa till en matlagningskurs.
  • Unika föremål: Letar du efter något fysiskt kan du överväga en personlig presen, kanske med gravyr eller foto. Det kan vara smycken, kläder eller inredningsdetaljer.
  • Teknik och gadgets: Om 25-åringen är intresserad av teknik kan en ny gadget eller en smart enhet vara en spännande och rolig present. Det kan vara allt från en trådlös högtalare till en smart klocka.
  • Tidlösa gåvor: Vissa gåvor är tidlösa och har ett bestående värde. Det kan vara en vacker penna, en fin klocka eller ett smycke som kan bäras i många år framöver.
  • Böcker: Om personen älskar att läsa kan en bra bok vara en fantastiskt rolig present. Du kan välja något som är kopplat till deras intressen eller välja en modern klassiker.
  • Konstverk: Ett konstverk, antingen en målning, skulptur eller fotografiskt verk, kan vara en elegant och personlig gåva som kan pryda deras hem.
  • Abonnemangstjänster: Ge dem möjligheten att prova på nya saker genom att ge dem ett abonnemang på något de gillar, som en månadsprenumeration på en bokklubb, matkasse, eller streamingtjänst.
  • Resa eller reserelaterade presenter: Om budgeten tillåter, överväg att bidra till en resa eller ge reserelaterade prylar som en bra resväska, reseguidebok eller ett kamerastativ.
  • DIY (Do It Yourself): Om du har en kreativ ådra kan du överväga att göra något själv, som en handgjord scrapbook, en målad tavla eller hemmagjorda delikatesser.

Oavsett vilken typ av present du väljer, tänk på att presentation och presentförpackning också kan göra skillnad. Överväg att inkludera en rolig ballong, exempelvis siffrorna 2 & 5.

Scroll to Top