Rolig bild för 30 års present kille
Rolig bild för 30 års present kille

Roliga 30-årspresenter till kille

När man fyller 30 finns det ingen återvändo: du är ingen ungdom längre. Med båda fötterna i vuxenvärlden kanske det inte finns lika mycket tid över till skoj och trams längre, och till och med ens smak kan förändras. Med det betyder inte att allt kommer att vara tråkigt nu, tvärtom. Här hittar du roliga 30-årspresenter till killen i som snart ska fira 3 decennier i världen.

Köttfärshackare som 30 års present

Köttfärshackare

Klumpar i köttfärsen är inte så trevligt. Det kan ju vara ett problem om tacos och bolognese hör till de få sakerna den snart 30-åriga killen kan laga i köket. Då passar det bra med en köttfärshackare som present. Hackaren är av polyamid så den repar inte teflonpannan.

Gyroboll Powerball Max

Gyroboll Powerball Max

En gyroboll är ett träningsredskap som främst används för att träna upp handlederna. Men den ger inte bara träning, det är också en rolig pryl som räknar hur många snurr man lyckas få med bollen. Finns i tre olika prisnivåer med eller utan display.

”Vacation Cruiser” luftmadrass

”Vacation Cruiser” luftmadrass

Ge bort en kryssning på 30-årsdagen! Ok, en riktig kryssning blir ju svindyrt, men han kan ju i alla fall få det näst bästa, en rolig luftmadrass formad efter en lyxkryssare. Här kan man flyta bekvämt tack vare den sköna lutningen på ryggstödet, och det finns till och med en inbyggd mugghållare.  

Bjud på ett Airfield Speedtest med Nissan GT-R

Bjud på ett Airfield Speedtest med Nissan GT-R

Många killar drömmer om att få köra en riktig monsterbil. Därför är denna upplevelsen en riktigt rolig present där man får ratta ”Godzilla”, superbilen Nissan GT-R som slagit många fartrekord. Kör tre heat på flygfält med instruktör. Tillgängligt i Stockholm och Göteborg.

Upplevelse – spabehandling för två

Upplevelse – spabehandling för två

Överraska din man med en avslappnande spabehandling för två på 30-årsdagen. Ibland behöver man bara komma bort från vardagen en dag och bli omhändertagen av professionella massage- och hudterapeuter. Behandlingen pågår cirka en timme.

”Arcade Station” bärbar spelkonsol

”Arcade Station” bärbar spelkonsol

Ha en rolig stund på rasten eller resan med hela 153 8-bitsspel samlade i en smidig liten spelkonsol. Återupplev de roliga stunderna från din barndom när man satt klistrad framför skärmen med den häftiga pixelgrafiken.

Korthållare med powerbank och RFID-skydd

Korthållare med powerbank och RFID-skydd

Ha alla kort smidigt samlade på en säker plats. Denna korthållare är utrustad med RFID-skydd, så att korten inte kan skimmas. Den har också en powerbank så att du kan ladda mobilen om batteriet blir lågt. Ett mycket praktisk present till 30-åringen som ska ut och resa.

Kooduu Synergy 50 S

Kooduu Synergy 50 S

Överraska din kille på 30-årsdagen med en sjukt smidig allt-i-ett-pryl! Sätt stämningen med den varma, mysiga belysningen från LED-lampan, koppla in lite skön musik med hjälp av Bluetooth-kopplingen och håll vinflaskan härligt kall med vinkylaren på toppen av enheten.

Heta lådan

Heta lådan

Chili Klaus produkter är inget för veklingar! Låt grabben visa att han är en riktig man med en het presentlåda på 30-årsdagen. Innehåller fyra olika produkter som får smaklökarna att brinna. Den snygga trälådan kan man sedan behålla som en perfekt förvaringsplats för sex ölflaskor.

”Mr. Perfect” nyckelring

”Mr. Perfect” nyckelring

Till den perfekta killen … förutom att han har en tendens att tappa sin nyckelring då. Gör det enklare för honom att hålla reda på sina grejer med denna rejäla nyckelring i metall, så blir den större så att det märks om man tappar den, samtidigt som du ger ett trevligt budskap till drömkillen.

Bacon Cooker för mikrovågsugn

Bacon Cooker för mikrovågsugn

Om den snart 30-åriga killen fortfarande knappt kan steka bacon i en stekpanna är detta en både praktisk och rolig present till honom. Lägg bara bacon i snygga rader, lägg på locket, in i mikron i 3–4 minuter, klart! Inget stekos, inget stänk, bara perfekt bacon.

”Damn Handsome” skäggvårdskit

”Damn Handsome” skäggvårdskit

Börjar skägget äntligen växa ut ordentligt nu när han är 30? Då kan det behövas riktigt bra produkter som är till för just skägget. Allt kommer i en snygg liten låda som gör sig bra i badrummet och som dessutom är smidig att ta med sig på resor.

”Mr. Razor” rakhyvelställ

”Mr. Razor” rakhyvelställ

God morgon, Mr. Razor. Dags för rakning igen, vad snällt att du hållit min rakhyvel sedan igår. Du var en rolig present från min flickvän, du piggar upp mig varje morgon sedan min 30-årsdag och påminner mig om att jag borde raka mig varje dag, tack så mycket.

”Iron & Glory” pokerset

”Iron & Glory” pokerset

Gör pokerkvällarna ännu roligare genom att byta ut den tråkiga 10 kronors-kortleken mot ett riktigt lyxigt pokerset. De svarta spelkorten med guldtryck är riktigt läckra, och dessutom får du med 100 vanliga marker och en graverad dealer-marker i den snygga trälådan.

Bärbar loungefåtölj

Ta med bekvämligheten vart du än går, eller ge bort som en rolig 30-årspresent till latmasken som inte orkar gå så långt i taget. Loungefåtöljen bärs med som en liten säck, svep den bara fram och tillbaka några gånger för att fylla den med luft, och vips har man en riktigt skön sittplats!

Scroll to Top