Rolig bild presentkategori: 40 års present kvinna
Rolig bild presentkategori: 40 års present kvinna

Roliga 40-årspresenter till kvinna

40-åriga kvinnor har ofta fullt upp. Inte så sällan är det allt från karriären till barnuppfostran och att hjälpa åldrande föräldrar som står på agendan. Så de förtjänar verkligen att få en present som både visar att du bryr dig och som gör deras vardag lite bättre. Här hittar du några säkra kort när du inte vet vad du ska köpa.

Fotmassagepryl kvinna

Fotmassagepryl

Det finns få saker som är så sköna för ömma fötter som att rulla en massageboll mot golvet. Men det finns också få saker som är så irriterande. För den där bollen åker väldigt ofta iväg. Då behövs den här mojängen. Med hjälp av den fotformade hållaren hålls bollen på plats så att massagen blir trevligare.

Smart fotbad

Smart fotbad

Det här fotbadet är den perfekta 40-årspresenten för nästan alla kvinnor. Det är hopfällbart, så det tar lite plats i badrummet. Dessutom har det smarta inställningar som håller vattnet på rätt temperatur och vibrationer som ger extra avslappning. Komplettera med eteriska oljor för rätt spakänsla.

Vattenkanna i mässing

Vattenkanna i mässing

Oavsett om hon älskar att pyssla om sina växter eller om hon knappt kan hålla kaktusar vid liv är den här snygga vattenkannan en bra present. Eftersom den är så stilren kan den stå framme på fönsterbänken som en visuell påminnelse om att vattna. Och att ta hand om växter är bra för hälsan, så det är en bonus.

40-åringens egna självbiografi

Hennes egna självbiografi

Det finns bara en person som är som hon, så varför inte låta henne fylla i den här snygga boken? Det är som en sådan där kompisbok man hade när man var liten, fast man fyller i saker om sig själv. Vad är hennes intressen, utbildning, klädstil och erfarenheter? Extra bra present om hon har barn, som säkert kommer att uppskatta den i framtiden.

Engelskt tekit

Engelskt tekit

Om den du ska ge en 40-årspresent till är en anglofil eller bara en helt vanligt tedrickare är det här en bra present. Snygg förpackning, goda teer, vad mer kan man begära? Kombinera den gärna med en snygg kopp eller en tekanna så att hon kan sätta igång och dricka te direkt.

Mindfulnesspresent

Mindfulnesspresent

Om du misstänker att den som fyller 40 är lite stressad är den här lådan perfekt. Den innehåller ett lugnande doftljus, en lifecoachingbok och kort med inspirerande citat så att hon både kan varva ner och orkar kämpa på lite till och nå sina mål.

Lyxig vattenflaska till henne

Lyxig vattenflaska

Bra vattenflaskor kan man nästan inte få för många av. Den här vattenflaskan i stål har en termosfunktion och håller vattnet kallt i upp till 24 timmar. Och väljer hon att hälla varm dryck i så håller värmen i upp till 12 timmar. Den stilrena designen med marmoreffekt gör att den känns som en trendig accessoar man vill ha med sig hela dagen.

Pizzabricka och skärare

Pizzabricka och skärare

Pizza är livet. Och livet blir ett snäpp trevligare om pizzan ligger på en sådan här fin bricka. De smidiga märkena visar var du ska skära med pizzaskäraren för att få perfekta bitar. En rolig 40-årspresent till pizzaälskaren som trodde att den hade allt den behövde.

Underbar chokladmassage som 40-årspresent

Underbar chokladmassage

Choklad och massage. Två av de bästa sakerna som finns. Och tillsammans är de oslagbara. Ge bort en härlig chokladmassage som stimulerar hennes sinnen och hjälper henne att koppla av. Även om hon fyller 40 gissar vi på att hon kommer känna sig som 30 efter den här behandlingen.

Smidigt växthus

Smidigt växthus

Oavsett om hon har en trädgård, balkong eller uteplats är det här smidiga växthuset i plast perfekt för att odla i. Det passar extra bra till växter som älskar värme, som chili och tomater. Men det kan också användas för att förlänga odlingssäsongen eller övervintra lite ömtåligare växter som behöver skyddas.

Scroll to Top