Rolig bild för presentkategori 50 års present kvinna
Rolig bild för presentkategori 50 års present kvinna

Roliga 50-årspresenter till kvinna

Då var ungefär halva livet klart. Men det betyder inte att det roliga är slut. Efter klimakteriet slipper man ha mensvärk, pensionen närmar sig och kanske finns det ett barnbarn eller två som förgyller livet. Här kan du hitta roliga 50-årspresenter till kvinnan i ditt liv, oavsett om det är morsan, frugan eller vänninan.

Ryggskrubbare till kvinna

Ryggskrubbare

Att skrubba sin egen rygg är svårt för vem som helst, och inte blir det lättare med åren. Överraska med en ryggskrubbare som en praktisk och rolig 50-årspresent till kvinnan i ditt liv, så kan hon njuta av en skön behandling som hon kan ge sig själv varje gång hon duschar.

Ångfotbad

Ångfotbad

Ge frugans fötter den behandling de förtjänar. Ett simpelt uppblåsbart fotbad duger inte som 50-årspresent, slå på stort och ge henne detta lyxiga ångfotbad istället. Fyll bara på vatten och det blir som en behaglig ångbastu för fötterna, medan fotsulorna masseras av massagerullar.

Roliga fikastrumpor

Roliga fikastrumpor

Strumpor är vanligtvis en av de tråkigare presenterna man kan få, även om de är praktiska. Men om man kombinerar färgsprakande sockar med fikatema blir det betydligt roligare. En trevlig låda med 3 par roliga strumpor att ge i 50-årspresent.

Brustabletter Bakis

Brustabletter Bakis

Om du misstänker att det kommer att gå vilt till på 50-årsfesten kan du slänga med ett rör med brustabletter mot baksmälla som en liten extrapresent. Det kanske inte är det roligaste att få i stunden, men dagen efter kommer hon att vara som mest tacksam för den här lilla gåvan.

Presentkort på Upplevelse.com

Upplevelse 50-år

Är det dags att skicka ut morsan på något skoj nu när hon fyller 50? Ge bort ett presentkort på en upplevelse, så kan hon själv välja vad hon ska hitta på för kul, ensam eller tillsammans med någon annan. Kan skickas digitalt eller som fysisk presentförpackning.

Härlig chokladmassage

Härlig chokladmassage

Nä, en handskriven lapp om ”gratis massage” är ingen höjdarpresent. Men en behandling utförd av professionella terapeuter är en annan sak. Vänta nu, är det dessutom chokladolja som används, och rummet är fyllt av en ljuvlig chokladdoft? Snacka om höjdarpresent!

Personligt förkläde med bild på 50-åringen

Personligt förkläde

Har din fru stått i köket varje dag i flera årtionden och lagat goda maträtter åt dig? Det minsta hon förtjänar är väl ändå ett nytt och fräscht förkläde med en personlig touch. Ladda upp din egen bild eller välj bland färdiga designer för en fin gåva fylld av omtanke.

Personligt ostbrickeset

Personligt ostbrickeset

Gör de mysiga ostkvällarna där hemma ännu mysigare med ett personligt ostbrickeset. Välj själv design och text på den gedigna brickan i bambu. Det mest finurliga är att själva brickan innehåller fyra olika ostknivar, så de tar inte upp mer plats i bestickslådorna.

Personlig termosmugg med bild

Personlig termosmugg

Om du letar efter en värmande och rolig 50-årspresent till en viktig kvinna i ditt liv kan du satsa på något personligt. Välj din egen design och ladda upp en eller flera bilder så kan du ge bort en gedigen termos av hög kvalitet men med den där speciella personliga touchen.

Personligt champagneset Moët & Chandon

Personligt champagneset Moët & Chandon

Här varé skumpa till 50-årskalaset! Med en snygg trälåda, två graverade glas med design du väljer själv och en flaska på 21 cl med det utsökta Moët & Chandon så har du ett färdigt presentkit som kan avnjutas under högtidsdagen eller sparas till ett annat lyxigt tillfälle.

Personlig lädernecessär med initalier

Personlig lädernecessär

Ge bort en personlig lädernecessär att ha på resor eller bara som en smidig förvaringsplats för småprylarna i badrummet. Välj text och design innan du skickar gåvan. Necessären är gjort av vegetabiliskt garvat fullkornigt buffelläder, har ett handtag och flera smidiga innerfickor.

Personligt halsband

Personligt halsband

Ett vackert halsband är en klassisk present. Om den dessutom har en bild som betyder mycket ingraverad så kan den bli en ovärderlig personlig ägodel. Välj mellan en guld- eller silverfärgad modell. Du kan också välja att gravera in ytterligare en bild på baksidan.

Personlig vinkylare till hemmet eller fritidshuset

Personlig vinkylare

Vin och bubbel smakar ofta bäst kallt. Ge bort en personlig vinkylare i rostfritt stål som håller innehållet i flaskan kyligt även om den står framme ett bra tag. Välj egen design och text att gravera in på vinkylaren. En trevlig present att få på 50-årsdagen.

Hopfällbar badbalja

Hopfällbar badbalja

Saknas ett badkar i lägenheten? Inga problem, här finns lösningen: en hopfällbar badbalja för vuxna! Badbaljan finns i flera färger och har ett nackstöd för extra komfort. En fördel jämfört med ett badkar är att man enkelt kan ta med den ut i trädgården en varm sommardag.

Benmasserare

Benmasserare

När man fyllt 50 kan det värka lite överallt i kroppen. Om det särskilt är benen som lider har vi en rejäl och cool lösning: en benmasserare som täcker hela benen. Linda dem enligt anvisningarna och ställ in styrkan för att få just den kompression och värme som känns bäst för dig.

Scroll to Top