Rolig bild för presentkategori: Bröllopspresenter
Rolig bild för presentkategori: Bröllopspresenter

Roliga bröllopspresenter

Förgyll parets bröllopsdag med roliga presenter som de sent kommer att glömma. Tråkiga påslakan och ugnsformar kommer de att få ändå, så satsa på något de faktiskt vill ha – fast de vet inte om det än!

Cool neontavla med LED

Cool neontavla med LED

Neonskyltar börjar bli riktigt trendiga, men att beställa en skräddarsydd skylt brukar kosta skjortan. Och så kan man ju inte ändra vad det står heller. Då är den här lilla tavlan bättre. Låt brudparet skriva små söta meddelanden till varandra som sedan lyser upp som neon.

Poledance-stång för hemmabruk

Poledance-stång för hemmabruk

När man gifter sig kommer ofta extrakilona smygande fort, så lite träning är aldrig fel. Med den här annorlunda bröllopspresenten får paret ett träningsredskap och en inredningsdetalj som gör träningen betydligt roligare.

Luftballongtur

Luftballongtur

När man gifter sig och är kär känns det som att sväva på moln. Så varför inte ge bort en luftballongtur i bröllopspresent? En timme uppe i luften ger nytt perspektiv och blir en dejt som de sent kommer att glömma. Kontrollera bara så att de inte är höjdrädda innan du köper upplevelsen.

Spahäng med älsklingen

Spahäng med älsklingen

Ge bort en avslappnande spaupplevelse för två. Kommer garanterat att behövas för att varva ner efter all stressande bröllopsplanering. När den mjuka badrocken och tofflorna åker på åker stressen ut, det vet alla som varit på spa någon gång.

Glamping i pampig igloo

Glamping i pampig igloo

Ge bort en upplevelse i form av glamping (alltså lyxigare camping)! Den här bröllopspresenten är både romantisk och avkopplande. I igloon får de en panoramavy över vattnet och kan ligga och titta på stjärnorna på natten innan de somnar nöjda och lyckliga.

Silkig, personlig morgonrock

Silkig, personlig morgonrock

Varför inte ge bruden en snygg morgonrock med personlig text eller rentav en bild på ryggen? Fungerar perfekt till möhippan eller som morgongåva. Komplettera gärna med ett par sköna tofflor och en sovmask för ett komplett kit.

Personligt vinpaket

Personligt vinpaket

Förutom en god flaska vin så innehåller det här paketet även två graverade glas (som du självklart väljer gravyr till) samt lite smått och gott att tugga på. En bra bröllopspresent när du inte känner paret så väl men ändå vill ge bort något speciellt.

Graverade ölglas

Graverade ölglas

Ett par snygga ölglas är alltid bra att ha. Särskilt om det står på glasen vems de är så att man inte tar miste. De här ölglasen graveras efter dina önskemål. Du kan till exempel skriva brudparets namn på dem och datumet för bröllopet.

Lyxigt ölpaket

Lyxigt ölpaket

Om du gillar idén med graverade ölglas men tänker att det kan vara kul om bröllopsparet kan fylla dem med något gott också så är det här ölpaketet den perfekta presenten. Du väljer själv vad glasen ska graveras med och det medföljer också en flaska belgisk öl och snacks.

Hjärtformat våffeljärn

Hjärtformat våffeljärn

Det finns ingen bättre frukost än våfflor. Eller jo, hjärtformade sådana! Det här hjärtformade våffeljärnet är en rolig bröllopspresent som du kan komplettera med lyxig sylt, chokladsås och alla möjliga andra toppings som du tycker tar våfflorna till nästa nivå.

Sällskapsspel till paret

Sällskapsspel till paret

Sällskapsspel är alltid en rolig aktivitet som gör att man kommer närmare varandra. Och när det gäller just det här spelet så är det sant även rent bokstavligt talat.

Cocktailupplevelse

Cocktailupplevelse

Ge bort en rolig upplevelse i bröllopspresent till paret som älskar cocktails. De får lära sig om olika drycker och hur man blandar den perfekta drinken. Och så får de smaka på olika klassiska cocktails, så klart!

Naturupplevelse på Varghotellet

Naturupplevelse på Varghotellet

Om brudparet är riktiga djurälskare är det här en present de verkligen kommer att uppskatta. Hotellrummet har panoramafönster mot varghägnet så att de kan komma riktigt nära.

Floating på spa

Floating på spa

Floating är extremt avslappnande (för man gör liksom inget annat än bara flyter omkring) och en riktigt bra bröllopspresent eftersom det gör att paret verkligen får varva ner efter bröllopet. En kul och annorlunda aktivitet.

Champagneset med graverade glas

Champagneset med graverade glas

Det finns ingen dryck som säger bröllop som champagne. Så varför inte ge bort ett par graverade champagneglas tillsammans med en flaska bubbel till det lyckliga paret? Levereras i en lyxig trälåda som de kan ha kvar som förvaring.

Scroll to Top