Exempel på roliga presenter till möhippa kollage
Exempel på roliga presenter till möhippa kollage

Roliga presenter till möhippa

Egendesignat ordensband

Egendesignat ordensband

Låt den blivande bruden känna sig som en riktig vinnare med ett ordensband som du själv designar. Det är superenkelt att välja hur det ska se ut, välj bara färg på bandet och texten, välj typsnitt och skriv in vad du vill ska stå på det. Klart!

Skapa din egen girlang möhippa

Skapa din egen girlang

Man vet att det är en riktig fest om en jättegirlang är upphängd. Bestäm själv hur den ska se ut genom att kombinera bokstäver och siffror till ett roligt meddelande, eller helt enkelt ”grattis på möhippan”! Återanvänd girlangen senare genom att byta ut bokstäverna.

Beer Pong-bord

Beer Pong-bord

Gillar ni att köra Beer Pong i tjejgänget? Glöm den gamla vanliga varianten med att ställa upp muggarna på köksbordet där muggarna flyttar sig, här kommer Pro-modellen! Det hopfällbara bordet är tillverkat enligt de officiella tävlingsmåtten.

Roligt ballongbågeställ

Roligt ballongbågeställ

Se till att den blivande bruden får en storslagen entré med detta roliga ballongbågeställ i plast. Bågen sprider en festlig atmosfär på vilken fest som helst, och är dessutom en perfekt bakgrund till gruppbilder. Glöm bara inte att köpa till själva ballongerna också.

Rosa cowboyhatt

Rosa cowboyhatt

Yihaa! Skaffa en cool rosa cowboyhatt att bära till möhippan eller för att sätta på festens drottning som en rolig överraskning. Hatten är i vuxenstorlek, är tillverkad av polyester och har ett snöre så den stannar kvar på huvudet om det börjar gå vilt till.

”Bride to be” folieballonger

”Bride to be” folieballonger

Överraska den blivande bruden på möhippan med lite pampiga dekorationer till festen. Vad sägs om en 3,4 meter lång rosa girlang med texten ”Bride to be”? Häng upp ballongerna i det medföljande snöret så att den syns tydligt och livar upp partyt hela kvällen.

Egendesignad banderoll

Egendesignad banderoll

Gör möhippan mer personlig med en skojig egendesignad banderoll. Välj bland flera olika designer, ladda upp en fin eller tramsig bild på festens stjärna och skriv in din egen text. Den 51 x 122 cm stora banderollen tål att hängas upp på väggen som en fin och rolig dekoration.

Rolig snoppstressboll

Rolig snoppstressboll

Att den blivande bruden får lite pinsamma presenter som får henne att rodna hör väl till en rolig möhippa. Ge bort denna roliga snoppstressboll till henne för att lätta på stämningen och hon har något att klämma på medan proseccon serveras.

Tiara med slöja

Tiara med slöja

Låten bruden öva på att vara i fokus och ha på sig en slöja innan den stora dagen. Denna tiara med texten ”Bride to be” och sina rosa fuskpärlor ger en känsla av både glamour och trams, precis som det ska vara på en möhippa.

Prosecco Pong möhippa

Prosecco Pong

Du har hört talas om Beer Pong, men på möhippan kanske det passar bättre att lyxa till det med Prosecco Pong! Försök att träffa de 12 proseccoglasen i plast med de rosa pingisbollarna så att de landar i den goda drycken. Ett roligt spel med en lyxig touch.

Tips för en minnesvärd möhippa: Idéer som kan höja stämningen och framkalla skratt

Att planera en rolig och legendarisk möhippa kräver lite kreativitet och planering. Här är några idéer på prylar och presenter samt tips på hur du kan göra möhippan extra kul:

Roliga prylar & accessoarer som sticker ut

 1. Temaaccessoarer: Köp roliga accessoarer i en särskild tema, till exempel saker som hattar, bågar, eller boas i färgerna som matchar brudens favoritfärg eller temat för möhippan.
 2. Personliga t-shirts: Designa och beställ t-shirts med roliga eller personliga tryck för alla deltagare, inklusive bruden.
 3. Möhippa-kit: Skapa ett personligt "möhippa-kit" med små prylar som kan vara användbara under möhippan, som exempelvis solglasögon, vattenflaskor, eller ficklampor.
 4. Bride-to-be-accessoarer: Ge bruden speciella accessoarer, som en slöja, en krona eller ett speciellt halsband som markerar henne som "bruden".
 5. Scrapbook eller minnesalbum: Förbered ett scrapbook eller ett minnesalbum där gästerna kan lämna meddelanden, bilder och minnen från möhippan.
 6. Personligt smycke: Ge bruden ett personligt smycke, kanske med en inskription eller en symbol som är betydelsefull för er vänskap.

Tips för att göra möhippan extra kul:

 1. Planera överraskningar: Boka in några överraskningar under möhippan, som exempelvis att ha en professionell dansinstruktör för en danslektion eller att hyra in en rolig underhållningsartist.
 2. Aktiviteter enligt brudens intressen: Anpassa aktiviteterna efter brudens intressen. Om hon gillar spa-dagar, boka in en spa-dag. Om hon är äventyrslysten, kanske en utmanande aktivitet som klättring eller forsränning.
 3. Fotografera och filma: Se till att ha en fotograf eller en person ansvarig för att dokumentera dagen med bilder och video. Det blir fantastiska minnen att titta tillbaka på.
 4. Spel och tävlingar: Organisera roliga spel och tävlingar som är anpassade för bruden och gästerna. Det kan vara allt från frågesporter om bruden till lekar som passar temat.
 5. Skapa ett tema: Om bruden har ett särskilt intresse eller tema hon gillar, planera möhippan runt det. Det kan vara allt från en vintage-tea-party till en strandfest.
 6. Presentöppning med en twist: Om det finns presenter, ordna en presentöppning med en twist. Kanske en rolig regel för varje present som öppnas, eller låt gästerna försöka gissa innehållet innan det öppnas.

Kom ihåg att det viktigaste är att skapa en atmosfär av glädje och kärlek. Anpassa aktiviteterna och prylarna efter brudens personlighet och intressen för att göra möhippan så minnesvärd som möjligt

Scroll to Top