Rolig bild för kategori: roliga presenter till kollegor
Rolig bild för kategori: roliga presenter till kollegor

Roliga presenter till kollega

På jobbet är man som en enda stor familj, med skratt, kramar och skoj hela dagen. Eller? Nä, så är det ju inte alltid såklart. Men du kanske har någon du eller några du tycker om extra mycket. Oavsett om stämningen är på topp på din arbetsplats eller om ni ständigt smågnabbas kan du förbättra humöret på de du spenderar så mycket tid med genom att ge bort en rolig present till din favoritkollega.

Emoji-kudde till kollega

Emoji-kudde

Lägg in några känslor i arbetsmiljön med en av tio roliga emoji-kuddar. Ge bort ett leende till din kompis eller lite flörtiga hjärtan till den där snyggingen på den andra avdelningen. Du kan också bara ge den som present till alla på jobbet genom att lägga den i soffan i lunchrummet.

Girl Power-peruk rolig gåva

Girl Power-peruk

Har du en kollega som är fast i 90-talet? Ge bort en passande peruk som gör det livat på företagsfesten eller som kan pigga upp stämningen en regnig, tråkig tisdag. Visa vem som är den riktiga bossen med lite äkta girl power!

Brunchkryssning med kollega

Brunchkryssning

Stärk bandet mellan er när du bjuder kollegan på en härlig lunchkryssning under några timmar. Njut av klassiska delikatesser som lax, rostbiff och Janssons frestelse medan ni beundrar de fina vyerna den svenska kusten har att erbjuda. Tillgängligt i Stockholm, Göteborg och Västerås.

Set med tre discolampor till disco med kollega

Set med tre discolampor

Är det här det är party? Sätt igång discot på jobbet genom att ge de här roliga discolamporna som lockar till dans lite spontat i pausen till kollegan. Tre lampor ingår, en discoboll, diakonljus med vit LED och en spegelboll med röd, grön och blå LED.

Kylstav till vinflaskor

Kylstav till vinflaskor

En kylstav till vinflaskor är en unik, praktisk och rolig present som går hem hos kollegan som älskar vin (nästan alla alltså). Staven förvaras i frysen och sätts i den öppnade flaskan så att vinet håller sig kallt längre, och kan sedan hällas ut genom staven. Se bara till att den inte används under arbetstid.

Personliga kollega grytvantar

Personliga grytvantar

Överraska kollegan med ett par personliga grytvantar. Välj mellan fyra olika färger, och välj sedan själv design och text. Skriv namnet på mottagaren eller anspela på ett internskämt. Har du tur kanske du får smaka på något gott som kommer ur ugnen i lunchrummet sen.

Boxboll för skrivbordet

Boxboll för skrivbordet

Har du en kollega som behöver avreagera sig på ett harmlöst sätt då och då? Ge dem en skojig boxboll de kan slå på när nävarna blir rastlösa. Boxbollen sätts enkelt upp på skrivbordet eller andra plana ytor. En luftpump att blåsa upp bollen med medföljer.

Trådlös bordsfläkt till kontoret

Trådlös bordsfläkt

Det är en varm sommardag, och svetten syns i pannorna. Kontorsfönstren är öppna, men det är snarare varmare ute ändå, så det hjälper inte särskilt mycket. Bli räddaren i nöden för din kollega med en fläkt som både är snygg och trådlös. Laddas för upp till 8 timmars användning.

Bärbar hängmatta

Det är något speciellt med att ligga och slappa i just en hängmatta. Det ger den där unika sommarkänslan man så gärna vill ta vara på. Ge bort en bärbar hängmatta som en härlig gåva till kollegan, så att de har en skön plats att lapa i sig sol på under lunchrasten.

Pannband med hörlurar för tupplur på kontoret

Pannband med hörlurar

Nu kommer kollegan till jobbet med sömnbrist igen. Stackarn får aldrig sova för det ljusa sovrummet och den snarkande partnern. Tur då att det finns sovhörlurar! Det blir en uppskattad present, koppla de mjuka hörlurarna till mobilen, slå på sövande ljud, täck för ögonen och sov gott.

Hängmatta för kollegans fötter

Hängmatta för fötter

Ömma fötter eller andra besvär kan man få även om man inte går så mycket på jobbet. Det kan vara svårt att hitta en ställning för dem när man sitter vid skrivbordet hela dagarna. Skaffa en hängmatta för fötter som en rolig present för kollegan och slipp ett fult och tråkigt fotstöd. Höjden kan justeras.

Minikylskåp för kollegan som gillar sin dryck kall

Minikylskåp

Ljummen dryck eller fika är ju inget kul. Om detta är ett återkommande problem för din kollega finns lösningen här i form av ett minikylskåp. Den lilla kylen rymmer 6 liter och är ett smidigt alternativ om den gemensamma kylen är för långt borta.

Personlig mugg med foto till kollega

Personlig mugg med magiskt foto

Ge bort en unik, ”magisk” mugg som en present till din kollega. Muggen är enfärgad, men när den fylls med varm dryck dyker din valda bild upp allt eftersom. En rolig överraskning som visar sig igen och igen under fikastunderna.

Stilren termoskanna

Stilren termoskanna

En termos är alltid bra att ha, särskilt en som är så snygg som den här. Om du är ute efter en bra present till kollegan är det här därför en säkert kort. Den stilrena svarta termosen rymmer 1,5 liter och håller drycken antingen varm eller kall.

Portabelt pingis-set för paus på kontoret

Portabelt pingis-set

Utmana kollegorna på pingis på jobbet. Allt ni behöver finns i detta set, inklusive racketar, bollar och nät. Allt ni behöver är ett bord som ni smidigt sätter upp nätet på, sen är det bara att köra, var ni än är! Förloraren bjuder på fika.

Scroll to Top